Sevdiğine yemek yapmak, sevgiyi sözsüz anlatmanın bir yolu da olabilir mi? Sevdiğinize hangi yemeyi yapardınız, onun sevdiği mi yoksa şaşıracağı mı?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Sevdiğine yemek yapmak, sevgiyi sözsüz anlatmanın bir yolu da olabilir mi? Sevdiğinize hangi yemeyi yapardınız, onun sevdiği mi yoksa şaşıracağı mı?

O bana yapsin anlayacagim tek şey karnimi doyurmak hoşuna gidiyor sanırım onun

Mutfaktaki hallerin çok tatlıdır kesin ya òf... var bi hayalimiz

Şöyle bir numaram var, hiç evli değildim acaba yiyorlar mı,

aşkım bebeğim tu, bu akşam balık yiyelim hop balıkçıda 5 sıkı duble.

aşkım bebeğim tu, bu akşam ocakbaşında yiyelim hop ocakbaşında 5 sıkı duble.

Böyle böyle karıya da ayıktırmadan içki içerim evde de yemek yapmamış olur.

1000000045.jpg

Bilmiyorum ama bu erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Ben romantik olduğumu düşünüyordum ama mesela yemek yapmanın romantik bir eylem olduğunu düşünmüyordum; eşim benden ilişkimizin başlarında kek yapmamı rica etmişti-böyle şeyler aklıma gelmediği için de bir gün bir inşaat alanının yakınından geçerken kerestelerin mevcudiyeti sebebiyle “tebaana selam ver” demişti kfjf inanılmaz:d keki de az şekerli yapmıştım ya tam bir fiyasko:d sonra yavrum tasını tarağını toplayıp benim için ankara’ya yerleştiğinde çok yemek yaptım ona, beraber de yaptık-bakın bu da tatlı bir şey- ama bence en romantiği beraber yemek yemek. Yani erkekler içerisinde yemenin bulunduğu eylemleri seviyorlar ve kesinlikle erotik bir şeyden bahsetmiyorum, mübarek günde böyle şeyler söylemem nfjf gerçekten kalplerine giden yol biraz midelerinden geçiyor:d

Bilmem ki sevdiği bir şey varsa yapabilirim. Olabilir yani.

Ev işlerinde yemek yapmak dışında iyiyimdir. Ama üstüne gidersem yapabilirim.

şu başlıktaki yanlışı bir yönetici düzeltebilir mi allah rızası için....

sevdiğim yapacağım hangi yemeğe şaşırır acaba... nasıl yemek bunlar jbjb ben ne yaparsam mutlu olacak bir sevdiğim olmalı.....

Melis'in de gözünden kaçmıyor bu hatalar.
Aman dikkatli yazalım çocuklar.. çok fazla yazım yanlışı olan biriyle sevgili de olmaz, yemeği kafasına çalar.

Sorunun cevabini vilemem ama yaptigim herseyi icimden geldigi icin yaptim.

Yrmek mi

Corba pilav kuru fasukye tavuk sote yas pasta (:

Oha baya da yapmisim (:

Hanım yaparım kaybolmasın diye Instagramdan bir sürü yemek tarifi videosu atıyor özelden.
Akşam eve geldiğimde akp seçmeni gibi makarna ile karşılanıyorum.

7bphbfv.jpg

Geri