Sevdiğine açıldın ve sürpriz… Reddedildin. Ne yaparsın ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
agzın kokuyor açlıktan millete alkol ısmarlatmaktan bi hal olmussun benimi red ediyorsun derdim?

böyle bir şey olabilir mi....

SC7fBl.gif

Ben sevmişim üstüne üstlük açılmışım ve o beni reddetmiş.. Yazıklar olsun der ve olay yerini terkederim.

Sevilmenin kıymetini bilmeyeni yalnızlık terbiye eder değimiyle olaya nokta koyarım ;q

Hissettirebilmek, kișinin açılmak zorunda kalmasından daha iyidir. Olayların kendiliğinden cereyan etmesini sağlar ayrıca beraberinde "benimle ilgileniyor" hissiyatıda uyandırır karșı kiși de. Bugün benimle çıkar mısın tarih olmuștur mesela... Size gelene kadar ilk kez bunu yașamamıșsa bir B planınız olmak zorunda. Itiraf edemiyorsanız itiraf edebilmesinin önünü açın.
Senden hoșlanıyorum ya da seviyorum gibi șeyler start verildikten sonra yapılırsa daha sağlam ihya olunur.

Kızlar çoğu zaman red etmeyi "bakalım ciddi mi?" kisvesi altında yapabilir. Bakalım bir kroșe ile devriliyor mu bu babayiğit.. Romantik varlıklar evet ama, acaba kombinimden etrafta bașkalarında da var mı refleksleri sayesinde doğaya iyi adapte olup 6.his dediğimiz yetenekleri daha gelișmiștir.

2. Defa red mi edildin? Hic bir sey soyleme. Zorla guzellik olmaz.

Ben durduk yere açılmam onda bana karşı olan birşeyler hissediyorsam, bi ışık gördüysem açılırım.
Ama reddedilseydim de bi süre dibi görür sonra amaaaan elini sallasan ellisi kızım der yoluma bakardım.

Bir şey yapmam. Bu durum hiç yaşanmamış gibi hayatıma bakarım. Hatunu da kafadan silerim.

Geri