Sevdiğin kızın sana inanmaması

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Genelde bu bahanenin Ltdan cok gusel hareketler cikar.
Sevginize inanmadigini soyleyen kadin
Genelde baska birinin onu seveegine inaniuordur

Offff... Bir kız olarak bunu çok yaşıyorum. Buyrun benim gözümden bu olaya bir bakın:

Bir kere sarstımı biri seni.. Çok zor arkadaş geri güvenmek. Ne dese altında birşeyler ararsın. Eminsindir yani başkası var tek sen olamazsın! E daha öncekilerde öyle değil miydi? Onlarda sana aynını söyleyip başka kızlarla görüşmediler mi? Sen onlarada inanmıştın bak çok üzüldün.. Şimdi üzülme ör duvarlarını. Güvenme sakın ağlama! Sonra çok üzülürsün kimse olmaz yanında.. Ne oluuur, ne olmaaz...

Ben anama babama bile guvenmiyorum elin ogluna mi guvencem.

Güvenini kaybetmiştir. Tekrar inanması da imkansız gibi bir şeydir.

Bunu yaşadım hiç inanmadı 1 hafta doğru düzgün takılmadık sonra ayrıldım.

Güvensizlik verme dengesiz davranma o zaman allah allah hep kızlar suçlu hep

Blof yapiyodur mal inanmasin la bosverin

Kim bilir ne yaptın da inanmıyor aferin kıza destekliyorum inanmasin.

arkadaşlar herzaman erkekten bilmeyin , en azından bu ihtimal %30 falan çünkü daha önceki ilişkide erkekten yaşadığı problemlerin biletini gerçekten seven erkeğe kesiyorlar , sonra erkek bütün bu manüplasyonlar silsilesine dur yeter artık diğince , vaaaaay bak dedim doğru harbiden sevmiomussun diyor bayan , ve o an erif kanser.

erkek zaten yönetilmek için evrimleşmiş aslında , aşk konusunda kural koymaktan öte gitmez %70 erkeğin aşk seceresi , öyle balkon altından flemenko gitar ve bi kaç panço eşliğinde seranade yanlızca filmlerde olur.

yapan var elbette ama , onlarda bir süre sonra çarpık ve yanlış ilişki yaşamış bayanların bir sonraki ilişkisinde manipüle edilip , sokağa "bayanlardan çok çektim , artık piç olucam" diye salıyorlar kendilerini.

yani herşey etki tepki zinciri gibi oluşuo , e metanet düşüyor , hayata olan bakış açısı falan derken

insanlar ne ekerse onu biçer , herşey seçim sonucu yaşadığı yahut bir önlem almadığı olayların geri dönüşümüdür.
hiçbirşeyin acısını yeni gelenden çıkarmayın , yoksa gerçekten seveninde ebesini z*kip aşktan soğutursunuz.

not: bu yazı erkekleri legalleştirmek adına değil , ufak bir ayrıntı atlandığı için yazılmıştır.

ne demek inanmıyor bütün dünya sana inanıyor olsa bile sevdiğin kızın sana inanması gerekiyor inanmıyorsa sevmesin seviyorsa inansın

Bazı konularda güveni sarsılmış demekki

Noah dediği gibi Bazı konularda güveni sarsılmış olan kişi hemen güvenemez,karşısındaki en güvenilir insan olsa bile.
güvenmek için bayağı zaman geçer.

Tekrar yara almamak icin inanmış gibi yapın ama karsidakini de salak yerine koymadan yapın.

Etkiye tepkidir bu. Hiçbir şey yapmamış olsa bile yarattığı izlenimdir.

Geri