Sevdiğin kişiyi kazanmak için savaşmalı mı, yoksa gidenin peşinden koşulmamalı mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Sevdiğin kişiyi kazanmak için savaşmalı mı, yoksa gidenin peşinden koşulmamalı mı?​

Birilerinin peşinden koşup da bu durumu 'sevgi' gibi ele almamak gerekiyor çünkü ilişkiler karşılıklı duygu içerdiği takdirde sağlam temellere dayanır. Taraflardan birinin sürekli ödün verdiği, bir tarafın kaçtığı ya da gitmek istediği ilişkiler 'saplantı' boyutuna ulaşmıştır ve iki taraf bir araya gelse bile bir süre sonra bitecektir.

Biten ya da yıpranan duyguları yeniden canlandırma şansınız yoktur ve belki de hiç oluşmamıştır.

elimden geleni yaptıktan sonra elime bir şey geçmiyorsa vazgeçmesini bilirim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
İnsan zaten sevdiği kişiyi her daim kazanmaya devam etmelidir,bu yolda da çaba göstermelidir.Giden kişilere ise öncelik veriniz,ki gelenler boş yere oturabilsin.

hani kahvaltıya gelmedi
nereye gitti acaba

Yok ya ben ugrasamam , s

Savasmalisiniz.
O telefonun şifresini açıp koy bakalım masanın üstüne,sonrada bi lavaboya git.
Vahiy ile bana güvenmesini beklemem, o da benden beklemesin.

Belli noktaya kadar savaşırım. Ondan sonrası nasip…

Savaştan kasıt nedir? Ailesi istemedi diye her türlü yolu deneyip zorla da olsa sevdiğini almak mı, beni sevmediğini söyleyen birine onu sevdiğimi ikna edip kendimi zorla sevdirmek mi? Hangisini sorduğunuza göre değişir. Eğer birinci soru ise öyle bir durum olmadı. Öyle bir durum olsa savaşırım ve almak için sınırları zorlarım. Neticede beni seven ama engellerin olduğu bir durumu birlikte geçeriz. Ancak ikinci durumda bir şey hissetmediğini söylediği anda savaş meydanını terk ederim. Kesinlikle peşinden koşmam. Kusura bakmasın ama kimseye kendimi zorla sevdirmem. O yüzden hiç kimse için savaşmadım ve hiç kimse için savaşmam peşinden de koşmam.

Ayrilik zafer olamaz olsa olsa beraberliktir. Gitmek fikrinede karisilmama taraftariyim. Bazen karsi taraf giderek size bir iyilik yapmista olabilir. He aska inanan bir salaksaniz aglaya aglaya yastiginizi islatmanizda bir beis goremiyorum.

Savaşamam ve koşamam. Çünkü terlerim.

Ne kadar emek, o kadar memek" derdi rahmetli babaannem.

Dırıdırı dırıdıt dıttırı dırıdıd" tadında Tarkan şarkısı girizgahı gibi,
tıpkı, Levent Yüksel'in Bi' Daha şarkısında sakız patlatan kenar mahalle güzeli - hafif meşrep Ceyda Düvenci gibi ,

sağım solum belli olmaz ve kimse için mücadele E D E M E M .

Tek taraflıysa sal ipini gitsin uğraşmaya değmez karşılıklıysa da eğer o hiçbir şekilde mücadele etmiyorsa yine ipini sal gitsin

niye kaybettiysem (?!) ona göre davranırım.

Geri