Sevdiğin kişiden vazgeçme anı

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Bu sadece sevgili değil bence. İçin buz kesiyor…

güven duygusunu yerle bir ettiği an.

bu anlar biraz kademe kademe oluyor. önce anlatmaktan vazgeçiyorsun, sonra dinlemekten. birinin anlattıklarını sadece duyduğun an asıl vazgeçtiğin an bence ama bunu itiraf edebildiğin, kabullenebildiğin an biraz daha sonra. böyle bütün kademelerin sonunda buralara yaz günü kar yağıyor canım hissi geliyor ya, buz tutuyorsunuz, işte o zaman tertemiz kayıp gidiyorsunuz karların üzerinden, gitmeniz gereken her yerden. (bi de bayıl melo)

Vazgeçmeyi düşündüğün an.

Vazgecme fobim var. genel olarak vazgecemiyorum.

sıkılmışımdır vazgeçmekte zorlanmam kestirip atarım .)))

Beni hayatına al hayatını s..

bu arada ben de vazgeçemem kolay kolay.
bir süre denerim, oldurmaya çalışırım veya bitirmemeye çalışırım,olmayacağına emin olunca vazgeçerim

Özel ilişki olsun dostluk / arkadaşlık fark etmiyor ve güven duymadığım andan itibaren o kişiden soğumaya başlar, uzaklaşırım.

Özel ilişkilerde bazen zamanla da duygular değişebiliyor ve uzatmadan ya da karşı tarafı kandırmaya çalışmadan nokta koymak en doğru olandır.

Daha öncede vardı böyle bir konu sanki, ya da sözlükle karıştırıyorum. Artık anlattığın, konuştuğun şeyler duvara anlatıyormuş hissi veriyorsa bitmiştir. İlla sevgili anlamında sevdiğin kişi olmak zorunda değil bu. İş arkadaşları, normal arkadaşlar, aile vs kim olursa olsun. Karşındaki malsa, ona insan olduğunu ve beynini kullanabilme yetisi olduğunu anlatma çabası nafile.

seviyormuş değer veriyormuş gibi yapmıştır belkide bilemeyiz

Geri