Sevdiğim iki arkadaşım kavgalı ve bana anlatıyorlar

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Sevdiğim iki arkadaşım kavgalı ve bana anlatıyorlar dertlerini.İkisinin anlattıkları da farklı.Olay beni uzaktan yakından alakadar etmiyor ancak biriyle konuşurken öncekinin dedikleri aklıma geliyor kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum.
Berbat bir şey ne önerirsiniz ? :T:

Kesinlikle tarafsız kal. Olan hep 3. kişiye olur. :) Onlar iyi olur sen kötü olursun. Ara yapmaya falan da çalışma yine sen kötü olursun asdfgh Bırak kendi hallerine yada konuyu değiştir zaten anlarlar konuşmak istemediğini.

Öyle bir şey mümkün değil ciddi bir meseleden kavgalılar :T:

Kiz olanina yaz erkek olanini yolla.

Yakın zamanda yaşadım bunu.. Sakın araya girme, iki tarafa da diğer tarafın iyi yönlerini anlat dur sadece.: ) Yapıcı ol, sakın birinden birine ötekini kötüleme, yanarsın, benden söylemesi.:D

İkisini de çıkar hayatından xdxd

Eğer onlarda birbirleriyle arkadaşlarsa,duruşunuzda ve yorumlarınızda taraf tutmaktan sakının.Yorumlarınıza çok dikkat edin..birini eleştirmeniz diğerinin hoşuna gidecektir.bundan dolayı eleştirme ve kınama yoluna gitmeyin.

İleride onlar barıştığı zaman,yüzkarası size kalır..

Siz ortayı bulmaya,ikisinide barışmaya sevkedecek yorumlarda bulunun..

Yakın zamanda yaşadım bunu.. Sakın araya girme, iki tarafa da diğer tarafın iyi yönlerini anlat dur sadece.: ) Yapıcı ol, sakın birinden birine ötekini kötüleme, yanarsın, benden söylemesi.:D

İyi yönlerini söyleyince de bu sefer kıskançlık başlıyor. Sen onu haklı görüyorsun diye trip atıyorlar. :D

Yok tabii ki öyle bir şey yapmıyorum hatta sürekli diyorum ne güzel anılarınız olmuştu keşke bu radeye gelmeseydi vs.Şaşkınlıkla dinliyorum anlattıklarında kendimi tuhaf hissediyorum. :T:

Sabır Pitre, yaaa sabır...: ) Ne diyeyim başka..: )))

Geri