sevdalinka 1

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Tuhaf ki tanımadığım diyarlar çağırıyor beni, ilk kez yüreğimin sesini dinliyorum ve gidiyorum. Gidiş zamanlarının zor dayanılmaz özlemlerini yaşamaya başladım bile. Kendimi yollara vurmakla aradığımı bulamayacağım belki de, bir süreliğini de olsa inandırmaya çalışacağım kendimi, sorunlardan kurtulduğuma... Sorunlarda kurtulamayacağımı biliyorum çünkü ben farklı bir şey yaşamıyorum, hayatı yaşıyorum. Hayatta bir sorunlar yumağında ibaret olduğuna göre yaşanılan her şey doğal olsa gerek. Bazen sorunlar yumağının arasına küçük mutluluklar sıkıştırılmış oluyor, bizim ayakta durmamızı sağlayan geçici mutluluklar. Ve medcezirleri yaşıyoruz hayatımızda,kimi zaman usandığımız zamanlar oluyor ama hayatın durgun dönemlerinde de sıkılmıyor muyuz, farklı bir şeylerin peşine düşmüyor muyuz? Farklılıkları yaratmak adına hayatımızı mahvetmiyor muyuz? İşi gidişatına bırakmaya bizle, düştüğümüz vakit bize uzanan elleri neden hışımla reddediyoruz ki? Neden mutluluklarımızı ve hüzünlerimizi bir kişiyle sınırlandırıyoruz ki, yüreğimize sahip çıkabilecek doğru insanlar bize ulaşmaya çalışırken neden biz başkalarına takılıp kalıyoruz ki?Ne olursa olsun bu hayatı yaşayan bizleriz, mutlulukları da hüzünleri de ulaştıran yine bizleriz. Hayatın karanlık yüzünü aydınlatmak için perdeyi aralaması gereken yine bizleriz. Bulutların en yoğun olduğu zamanlarda bile güneşin birden parlayıverdiğini gören bizler neden hayatın çekilmez zamanlarında aydınlığa kavuşamayacağımız gibi bir fikre kapılıyoruz ki? Doğa bile hayatın inadına mucizelerini yaratırken, neden bizler hayatımızda olabilecek mucizeler inanmıyorum ki* Yaşadığımız her anın anlamı olmalı bizim için, iyi yada kötü hiç farketmez. Mutluluk kıvılcımlarını korkmadan yakalayacak olanda bizleriz, üzüntü girdabında boğulmadan yılmadan çıkabilecek olanda bizleriz. Hayatımıza bir şans vermeliyiz çünkü ne olursa olsun, kendimizi ne kadar şey aramazmış gibi hissetsekte bu dünyada olmamızın bir nedeni var. Ve bizler hayatı sorgulayamayız sadece hayatı olabildiğince yaşayabiliriz

Geri