Sevda Demirel, Hande Ataizi’ye attığı tokattan pişman mı?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sevda Demirel, Hande Ataizi’ye attığı tokattan pişman mı? Neden tokat attığını açıkladı

"Yüz nakli oldum" diyen model, "Değiştirdim kendimi... Ortamdan uzak kalmak istedim. Anıldığım tek nokta, yaşadığım olaydı. Şarkı söyleyebilen ve dans edebilen biriyim ama maalesef bir şablona yerleştirdiler beni...

Hep o olayla anıldığım için iyi bir şarkıcı olacağıma inanmadılar. Ondan kurtulmak için yüzümü değiştirmek istedim. Kimse tanımıyor artık" dedi. Demirel, "Yaptığınız olaydan pişman mısınız? Gördüğünüz zaman Hande Hanım'dan (Hande Ataizi) özür diler misiniz?" sorusuna, "Hayır tabii ki yapmazdım... Pişmanım. Fevrilik yakışmıyormuş bana. Pamuk gibi olmak bana yakışıyormuş. Gönül almayı isterdim. O benim programıma gelip kalbini kırsaydım özür dilemem gerekiyordu.

Karşılıklı birbirimize sarılırsak, özür dilerim. Niye sadece ben? Başlatan, hakaret eden kendisiydi. Öyle olmaması gerekiyor. Bugünde aynı şey olsa hakkımı ararım ama şiddetle değil" yanıtını verdi.

Değişim sürecini anlatan model, "Şakak ve yüz germe. Çeneme bir müdahale ve dişler. 52 yaşında bir kadınım. Yaşımı saklamıyorum. Stressiz bir hayat yaşıyorum" diye konuştu.

Kendilerini sokak hayvanlarına adadığını belirten model, "Su ve mama dağıtıyorum. Onlar için mücadele ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak

sevda-demirel-hande-ataizi-ye-attigi-tokattan-pisman-mi-neden-tokat-attigini-acikladi-bx6sq.png

sevda-demirel-hande-ataizi-ye-attigi-tokattan-pisman-mi-neden-tokat-attigini-acikladi-3h9L2.jpg
sevda-demirel-hande-ataizi-ye-attigi-tokattan-pisman-mi-neden-tokat-attigini-acikladi-HVTxX.jpg

Karşılıklı birbirimize sarılırsak, özür dilerim. Niye sadece ben? Başlatan, hakaret eden kendisiydi. Öyle olmaması gerekiyor. Bugünde aynı şey olsa hakkımı ararım ama şiddetle değil" yanıtını verdi.

Hak aramanın yolu şiddet değildir, o gün yaptığının yanlış olduğunu fark etmiş olması sevindirici.

Tokat atmak ne demek?
Hakaret etmek ne demek?
Hiçbir kadın ya da erkek kendine böyle davranışları yakıştırmamalıdır ve fiziksel şiddet de sözlü şiddet de hiçbir koşulda kabul edilemez.

Aslında ilk taşı Sevda Demirel atıyor gibi hatırlıyorum ben ama program boyunca gerilimin tırmanması için çaba gösteren de arto oldu. Gerçekten her yerden, her ortamdan uzak tutulması gereken bir insan. Arto, Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses bunlar nasıl bu kadar sene ekranlarda kalabildiler bunca şeye rağmen. Neyse konuya dönecek olursak bütün bir program gerim gerim gerilen demirel-ataizi ikilisinden ilk olarak üstü kapalı olarak sevda demirel lafı atıyor, sonra hande ataizi çoook ağır bir cevap veriyor ve sonrası malum. Bence burada tartışılması gereken canlı olmayan bir programdan o bölümün çıkarılmaması. Evet televizyonculuk tarihine unutulmaz bir an olarak geçti ama hiç etik olmadı. İki kadın için de saçma sapan bir an olarak kaldı mazide.

Hayir yanlis biliyorsun Lari, Hande daha sohbet oncesinde baslamis domuzluga.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sevda demirel bunun aşk hayatına laf atıyor da hande ataizi ondan sonra fuhuş mevzusunu gündeme getirmiyor muydu… yoksa hande ataizi bunu tahrik etti diye mi sevda hande’nin ilişkilerini gündeme getirdi… Durun bakıcam kızlar, öğle arasından sonra sizinleyim… müfettiş lari iz peşinde

Evet arkadaşlar sizden sebep gittim ikikerekiki 37. Bölüm, sevdalı bölümü izleyip geldim.
Fikrim halen sabit. Ben arto gibi bir herif görmedim hayatımda. Program boyunca iki kadını karşı karşıya getirmek istemiş. Kötü niyet, eğlence değil.
Hande Sevda’yı sevmediğini çok belli etmiş, ikisinin arasındaki negatif elektrik çok belli. Fiziğinle ön plandasın lafı vs Sevda’yı germiş. Daha sonra Sevda’nın Hande’nin aşk hayatına dair söylemi, tek eşlilikten yana olduğunu söylemesi ve bunun üzerine Hande’nin meşhur fuhuş operasyonu mevzusunu hatırlatması. Akabinde Sevda’nın ben aklandım diyerek Hande’yi tokatlaması.
Sevda kışkırtılmış evet. Ve bu kışkırtmanın baş aktörü Arto. Hande de negatifini çok belli etmiş. Alttan alta bir aşağılama var Sevda’ya. Benim gözlemim. Bence çok travmatik bir an. Ayrıca Arto’nun iğrenç saygısızlığına da çok tahammül etmiş iki kadın.
Şiddeti onaylamam mümkün değil, programda birine fiziksel şiddet yöneltilmiş ve diğerine psikolojik; ikisine de acıdım.

Son düzenleme:
O dönemler ikisinin de seksapellikten başka bir numarası yoktu ikili arasındaki sürtüşmenin de tek sebebi buydu içten içe magazinde başrolü kapma mücadelesi veriliyordu

o değil de Sevda bunca yıl sonra yine Hande üzerinden gündem olmayı başardı bakalım Hande den de bir hamle gelecek mi merakla bekliyorum:)

1732 de yasanmamiamiydi bu olay

PIsmanolsa ne olmasa ne

Çünkü geçen röportajinda Hande kaçma kız benden seni dövmeyeceğim diye dalga geçmişti İLAHİ ADALET ahah

su ve mama ne ya
işiniz gücünüz kolaycılık adamışmış

Geri