-
-
-
-
-
Hep imkansızları sevdiğim içindi büyük hayaller kurmam.
İmkansızları istediğim içindi yıldızları sevişim.
İçim hep saklamasını bildiğindendi yüzüne vuramayışım.
Sev beni hadi diyemeyişim.
Kocaman bi şehirde küçücük bi evde sen ve ben yalnız.
Senin kanepede için geçer ve uzaktan bi tren sesi özlediklerimizi hatırlatırdı bana.
Sahi senin özlemlerin daha kabarık benden.Onları dindirmeyi o kadar çok isterdim ki.
Gözlerine bakıp özlemlerinin yarısını doldurmayı.
Bedenine dokunduğumda iyikileri kulağımda duymayı.
Gözlerini açtığında sabaha karşı olurdu saat.Bizim zamanlarımızı göstermezleri hiç rakamlar.
Dün sevişmeye doğru uyumuştuk mesela.Ondan önceki gün makarnadan sonra gözlerimizi kapamıstık bi güne daha.
Canım acıyor kabul.Bu hayaller daha çok alıp götürüyor insanı.Hepsinin sonunda Allah nasıl belamı vermişse bu gece de yanımda yoksun diye uyuyorum mesela.
Özlüyorum ki insan hiç en sevdiği rengin ne olduğunu bilmediği birini özler mi ?
sevdigin kadinlari omuzlarindan op, sevdigin kadinlarin diz kapaklarini kokla, sevdigin kadinlari daha cok sev ama sonra dönüp beni sev.Dokunduğun kokladığın sevdiğin hiç bi kadın umrumda değil.
Gözlerimi kapattığımda zihnimin ve bedenimin istediklerini yaşat bana.
Sev beni hadi.
Sevecek o kadar kadın varken seç beni hadi.
Gör beni.
İmkansızları istediğim içindi yıldızları sevişim.
İçim hep saklamasını bildiğindendi yüzüne vuramayışım.
Sev beni hadi diyemeyişim.
Kocaman bi şehirde küçücük bi evde sen ve ben yalnız.
Senin kanepede için geçer ve uzaktan bi tren sesi özlediklerimizi hatırlatırdı bana.
Sahi senin özlemlerin daha kabarık benden.Onları dindirmeyi o kadar çok isterdim ki.
Gözlerine bakıp özlemlerinin yarısını doldurmayı.
Bedenine dokunduğumda iyikileri kulağımda duymayı.
Gözlerini açtığında sabaha karşı olurdu saat.Bizim zamanlarımızı göstermezleri hiç rakamlar.
Dün sevişmeye doğru uyumuştuk mesela.Ondan önceki gün makarnadan sonra gözlerimizi kapamıstık bi güne daha.
Canım acıyor kabul.Bu hayaller daha çok alıp götürüyor insanı.Hepsinin sonunda Allah nasıl belamı vermişse bu gece de yanımda yoksun diye uyuyorum mesela.
Özlüyorum ki insan hiç en sevdiği rengin ne olduğunu bilmediği birini özler mi ?
sevdigin kadinlari omuzlarindan op, sevdigin kadinlarin diz kapaklarini kokla, sevdigin kadinlari daha cok sev ama sonra dönüp beni sev.Dokunduğun kokladığın sevdiğin hiç bi kadın umrumda değil.
Gözlerimi kapattığımda zihnimin ve bedenimin istediklerini yaşat bana.
Sev beni hadi.
Sevecek o kadar kadın varken seç beni hadi.
Gör beni.