sessizsakin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir suredir dikkatimi cekiyor ama ozellikle "iki yakasi bir araya gelmemek" basligindaki su mesaj ne kadar icten, ne kadar samimi geldi bana. Sanirim tevazuyu icinde barindiran mutlulugu ve neseyi seviyorum.

"Ooo tam benlik :D

Bu zamanda uc kurus maasla calisip bir yandan cocugun okulu bir yandan kira diger yandan faturalar.
Yeme icme durumlari, ooo sen de gel canisi :D

Durum boyle olunca 'iki yakasi bir araya gelmemek' durumundan cikamiyoruz :D
Ama sasirtici bir sekilde mutlu yasiyoruz :D"
(sessizsakin)

Genel olarak yazilari samimi, nedense Nota'yi hatirlatiyor bana, keske o da buralarda olsa.
gulec bir hatun, hafif disli bir hali de var :D
daim olsun, biraz gec oldu ama hos gelmis.

gözlerindeki o ışığı farketmiştim :)

Biz birbirimizi sevdik sanırım değil mi (:
Pek de guzel, genç annelerden.
Evladiyla mutlu bir yasam dilerim.

Samimi bir üye kendisi ve mutlu olmasına sevindim.
Nihayetinde çok paradan ziyade yetecek kadar para olması da kafidir ve mutluluk getirebilir.

Onca derde sorumluluga ragmen kahkalarca guluyor hoca efendi hazretlerimiz. Gelecegin Cavlan'idir, emektardir, cilekestir.

Mutevazi ve oldukca olgun biridir.
Tekrar gormek guzel

Bu forumda tanisip gorustugum bir kac insandan biri simdilerde muzur mu muzur bir cocugun annesi :p esinle ve cocugunla bi omur mutlu ol arkadasim ^^

Meslektaşım ve çok güzel bir anne.
Sevecen tutumları hissediliyor.
Ailenizle mutlu bir ömür dilerim.

Bu lari ne zaman acmis bu konuyu.

Hanımefendi pek gulec tek dikkatimi ceken suan icin bu oldu.

Onu anlatmaya kelimeler yetmez sanal alemde dostlarımın en başında gelen kişi ayriyetten istanbulu :)
iyi ki varsın yegenimin annesi seviliyorsun

Ah Yağmur Ah. Forumların En Güzel Annelerınden Biridir. Bir Forum Üzerinde Görüşmüştük En Son . Özel Okunduğunun Farkedilmesi üzerine Daha Girmedi O Foruma . Sevgiler Seninle Olsun .

Neşe Kutusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri