SessizLiq Kimdir?

S
  • Kullanıcı SessizLiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismim Oğuz Ender can asLen Diyarbakırlıyım Ankara`da ıkamet etmekdeyım . Ankara ziraat FakuLtesi mezunuyum .

Şuan ise Ankara büyükşehır belediyesı`ne BağLi Tobaş Bünyesınde elektrık kamera ses sistemeleri bakım onarım teknık elemani olarak calısmaktayım

İnternet Dunyasına ıLk oLarakl ßir zamanLar İrc dunyasının kaLbı oLan xxx ıLe basladım. Sonrasında xxx ve xxx`da Dewam ettim. Gercek Nıckım BuYuCu`dur

Her Ne kadar bıraktık desekde bırakamıyoruz bazen :) Sadece uzakdan izLiyorum bazen eskısı gıbı umursamaz tavırlarım kaLmadı.

Hanı oLurya bazıLarı reelde yapamadıkLarını Sanalda yapmaya caLısırLar.NormaLde ıkı Koyun Gudemeyen insanLar SanaLda ahkam kesmeyı severler

WordPress Tasarım & heLperLik & Dj`Lik & Ircd Kurulum & Distributed denial of service attack(yasak oLsada Eş Dost için arada ) iframe Kodu ekleme & Vbulletin (Azda oLsa )

Şuan Sadece ForumLarda aktifim. BazıLarının yenıden OğrendıkLerını bızLer unutmaya Basladık.

en buyuk zevkım Keman calmak Sessız sakın Bı ortamda :) Aynı zamanda Azda oLsa Tenıs oynamak (yenı oğrenıyorum) Sigara ve aLkoL KuLLanmıyorum malum ekonomık krız :icon_wink:

En Nefret ettiğim ıse yalan !

Iyı SeyırLer

Ne iyi seyirler mi :D Ailen -lemi yaşıyorsun nerde kalıyorsun kaç kardeşsin yaşını neyden hoşlandıgıını yzmadın :Dsitelerin isimlerini neden yazdın reklama giriyorlar ha :D Bu arada Seni tanıamk güzel abicik :D

sizi tanımak güzeldi başarılarınızın devamını dilerim...:cici:

Kaç yaşındasın ki :D Unutmaya başlamışsın :D
Merak ettim =))

Tanımak güzeldi de, pek senle ilgili bi şey öğrenemedik hani :D

Ne iyi seyirler mi :D Ailen -lemi yaşıyorsun nerde kalıyorsun kaç kardeşsin yaşını neyden hoşlandıgıını yzmadın :Dsitelerin isimlerini neden yazdın reklama giriyorlar ha :D Bu arada Seni tanıamk güzel abicik :D
reklam yapacam ben az kaldı :D:D:D

öhüöm öhüm :hih: şimdi ben bu zaatı az çok bilirim ama bişey söylim istedim, aniden kızınca aklına ilk gelen laf ne kadar ağır olursa olsun çekinmeden söyler :D böyle dan diye.. haa bide bu adama defol demek çok hoşuma gidiyo hani kovuyorum diye değil öyle anlaşıyoruz ,ben derim oda ok.bye .der :p yüreği temiz insan,hayatta herşey dilediğin gibi olsun.

öhüöm öhüm :hih: şimdi ben bu zaatı az çok bilirim ama bişey söylim istedim, aniden kızınca aklına ilk gelen laf ne kadar ağır olursa olsun çekinmeden söyler :D böyle dan diye.. haa bide bu adama defol demek çok hoşuma gidiyo hani kovuyorum diye değil öyle anlaşıyoruz ,ben derim oda ok.bye .der :p yüreği temiz insan,hayatta herşey dilediğin gibi olsun.

EywaLLah pasam senınde ALLAH GöNLune Göre versın :) Gerci Bu ara pek Konusamıyoz ama oLsun ne zaman defoL dersen ben defoLurum merak etme :haha::haha::haha::haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri