SessizLigim..

• Kullanıcı Aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4342 gün önce görüldü
“Suskun değilim...Konuşarak hiçbir yere varamadığım insanları düşündükçe

sessiz kalmayı tercih ediyorum,anlamıyorlar.”

Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum,İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal

Mutluluktan Mühebbet Yesek af Cıkar!​

Hece Hece Sensizliği Düşüyorum Sevgili...!!!Yüzümden Anlayabilir misin?

En zoru da; Yüreğinde söyleyemeyeceğin sözlerin kalmasıdır...

Sen gitmekle eylem yaparsan bende,unutmakla devrim yaparım...​

Bütün yalnızlıkları toplasak bi dürüm mutluluk eder mi ?​

Bazen Canımı Kesiyorlar !;Sonra Bir Bakıyorum , Bıçak Yabancı Değil ,En Çokda , Bu Acıtıyor .

Demiştim Sana.. Yokluğum Eksik Bir Harf Gibi Yarım Bırakır Seni.. ' EN ' Mutlu,Olduğun Anda, ' BEN ' Gelirim Aklına.

Mutluyum çünkü yol yakınken dönüşlerim var.Huzuruma şaşırmayın çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var.Kızmayın aşktan caymışlığıma benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var..!!​

- HerKeS YaZmıŞ '' KaSıM''ın BitMesiNi BekLiyoruM '' AralıK ''sız SeVmek İçİn..-DiKKat EdinDe '' aralık' 'sız SeVicem DeRken KeNdinizi '' ocak'' BaŞınDa İçeRken BuLmaYın.

İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır...Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim... Anlayana çok, anlamayana az gelirim. . .​

Kimse ELindekinin Değerini ßiLmez Sahip OLduğu Sürece... Ama ßir Gün ELinden Uçup Gittiğinde Tek ßir Söz Kalır...' Keşke'...​

Hayatta Silgim Hep Kalemimden Önce Bitti Kendi Doqrularımı Yazacaqım Yerde Tuttum Başkalarının Yanlışlarını SiLDiM...

Geri