Sözlük sessizken derin, konuşunca sıradan olan insanlar

Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
çoğu zaman biz onlara gizemli deriz. aslında gizem değil, projeksiyon. sustuklarında biz doldururuz boşluğu zeka, derinlik, anlam yükleriz.
konuşmaya başladıklarında hayal kırıklığı yaşarız çünkü anlattıkları, bizim kafamızda kurduğumuz karaktere uymaz.
sessizlik bazen bilgelik değil, sadece suskunluktur.

Sessizli derinlikkkk

Gerektiğinde yeteri kadar konuşmak. Çok kelime kurup kendini zeka üstü insan sananlar var memlekette.

Akıllı aptalların bir numaralı taktiğidir. Konuşunca teneke oldukları ortaya çıkacak diye sessiz takılırlar. Konuşana kadar da bir etki yaratırlar karşıdakinde doğal olarak. Ne kadar da gizemli ne kadar da ağırbaşlı diye temelsiz bir izlenimin arkasına sığınırlar.

Anonim, gizemli, bir şeyler saklayan insanlardan haz etmem. Gün sonunda nasıl üçkağıtçı oldukları açığa çıkıyor.
Girdiği her ortamda yıldız gibi parlayan insanları severiz.

Herkesin bir arka bahçesi var işte. Çok da anlam yüklemeye gerek yok kendimize ya da başkalarına.

Anonim, gizemli, bir şeyler saklayan insanlardan haz etmem. Gün sonunda nasıl üçkağıtçı oldukları açığa çıkıyor.
Girdiği her ortamda yıldız gibi parlayan insanları severiz.
Forumsalın yıldızları kim peki? Fjjfjc

Sürekli sessizlik de gevezelik de hiçbir zaman çekici gelmemiştir bana. Nerede, ne zaman nasıl ve ne kadar konuşacağını bilen insanı severim.

Bütün kavgamız, mücadelemiz ekmek için..
Ekmeğin arasına dolma koymak için bunca çekilen çile..
Ye bu dolmadan, akşam olmadan..
Sanem'i bulursam çağıracam..
Çaĝir

herkeste bi derinlik kaygısı
ben sığlığı seviyorum
zorunuza gitmesin

Geri