Sessizkadın
Üye
-
-
-
-
-
Herkese merhaba (:
Nickim sessizkadın olsa da pek sessiz biri olmadığımı fark etmişsinizdir zaten. Yeri geldiğinde yine de kendi içime çekilirim ben.
1991 yılının Ağustos ayında tarih günlerden 7sini gösterdiği vakit gelmişiz dünyaya. Yok artık, yaşım ortaya çıktı!
Neyse efendim, Ankara'da bir süre kaldıktan sonra gelmişiz İstanbul'a. Bir ayağımız hala oradadır, Ankara benim için ayrıdır. Laf aramızda şuan gitsem kesin kaybolurum
Anaokulu öğretmeni olsam da, çocukluğunda anaokuluna gitmemiş biriyim
İlkokul Şişli, Çağlayan derken liseye geldiğimde nihayet Ortaköy'de idim, denizin kokusuyla dört sene orada okudum.
Üniversite de bittikten sonra bir kpss varmış dediler, girdik kazanamadık. Kadrolu olamadık, olsun dedim canım sağ olsun. Diplomam var nasıl olsa öğretmenim, ve şuan devlet okulunda çalışıyorum. Çocuklar benim dünyamın tamamını kaplamış durumdalar, onlar olmadan yapamam sanırım şu saatten sonra.
Öyle ciddiyetsiz konuşmalardan hiç haz etmiyorum, aşırı duygusalım ve bir gün bu duygusallık sebebim olacak gibi geliyor bana
Bıraksan sabaha kadar yazma potansiyeline sahibim. Boş zamanım desen yok normalde ama olduğu zaman da alır başımı mağaza mağaza dolaşırım. Tek kötü alışkanlığım, sigaram. O olmadan eksik hissediyorum bee!
İkili ilişkiler konusunda şanslı biri değilim ayrıca. Kıskanç ve aşırı koruyucu olduğumdan dolayı kimseler katlanamaz bana (: Neyse efenim bu kısmı çabuk atlayalım.
Adımı söylemedim, çünkü buna gerek duymadım. Sessiz deseniz ben hemen gelirim zaten
Bu kadar yazayım, yoksa uzar gider bu merasim.
Ben sizleri tanıdığıma çok memnunum.
Herkes kendine iyi baksın.
Huzurla (:
Ben sizleri tanıdığıma çok memnunum.
Herkes kendine iyi baksın.
Huzurla (: