Sessizkadın kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4179 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba (:

Nickim sessizkadın olsa da pek sessiz biri olmadığımı fark etmişsinizdir zaten. Yeri geldiğinde yine de kendi içime çekilirim ben.

1991 yılının Ağustos ayında tarih günlerden 7sini gösterdiği vakit gelmişiz dünyaya. Yok artık, yaşım ortaya çıktı!
Neyse efendim, Ankara'da bir süre kaldıktan sonra gelmişiz İstanbul'a. Bir ayağımız hala oradadır, Ankara benim için ayrıdır. Laf aramızda şuan gitsem kesin kaybolurum :)

Anaokulu öğretmeni olsam da, çocukluğunda anaokuluna gitmemiş biriyim :)
İlkokul Şişli, Çağlayan derken liseye geldiğimde nihayet Ortaköy'de idim, denizin kokusuyla dört sene orada okudum.

Üniversite de bittikten sonra bir kpss varmış dediler, girdik kazanamadık. Kadrolu olamadık, olsun dedim canım sağ olsun. Diplomam var nasıl olsa öğretmenim, ve şuan devlet okulunda çalışıyorum. Çocuklar benim dünyamın tamamını kaplamış durumdalar, onlar olmadan yapamam sanırım şu saatten sonra.

Öyle ciddiyetsiz konuşmalardan hiç haz etmiyorum, aşırı duygusalım ve bir gün bu duygusallık sebebim olacak gibi geliyor bana :) Kitap okumayı çok sevsem de şu sıralar çocuk kitapları ve ders kitapları dışında pek bir şeye bakamaz oldum.. Çok hareketli şarkı sevmeyen, aşırı mutlu olduğu zamanlarda dinleyebilen biriyim. Mutlu dediysem bakma, ben her şeye sevinebilen biriyim. Kendi kendime sebepsiz bile mutlu olduğum günler vardır :)

Bıraksan sabaha kadar yazma potansiyeline sahibim. Boş zamanım desen yok normalde ama olduğu zaman da alır başımı mağaza mağaza dolaşırım. Tek kötü alışkanlığım, sigaram. O olmadan eksik hissediyorum bee!

İkili ilişkiler konusunda şanslı biri değilim ayrıca. Kıskanç ve aşırı koruyucu olduğumdan dolayı kimseler katlanamaz bana (: Neyse efenim bu kısmı çabuk atlayalım.

Adımı söylemedim, çünkü buna gerek duymadım. Sessiz deseniz ben hemen gelirim zaten:)

Bu kadar yazayım, yoksa uzar gider bu merasim.
Ben sizleri tanıdığıma çok memnunum.
Herkes kendine iyi baksın.
Huzurla (:

Mesleğin sana çok yakışıyor :) Seni ayrıntılı tanımak güzel ,memnun oldum tekrardan :) Mutluluk eksik olmasın senden :)

güzel bi tanıtım olmuş, seni tanımak güzeldi örtmenim :D

Sizi tanıdığıma memnun oldum :) ,anaokulu öğretmeni olmanız sizin sabırlı biri olduğunuzu gösterir :)

Çok güzel tanıtmışsın kendini ben seni çok bi sevdim bee :p

Madem yazmayı seviyorsun.Neden kısa yazdın ? Bence biraz daha uzun olabilirdi ;p Seni tanımak güzel.Her şey gönlünce olsun ; )

Sizi tanıdığıma memnun oldum :) ,anaokulu öğretmeni olmanız sizin sabırlı biri olduğunuzu gösterir :)

Ben de memnun oldum canım, çok teşekkür ederim :)

Çok güzel tanıtmışsın kendini ben seni çok bi sevdim bee :p

Çok sağol, ben de sevdim ki seni :)

Madem yazmayı seviyorsun.Neden kısa yazdın ? Bence biraz daha uzun olabilirdi ;p Seni tanımak güzel.Her şey gönlünce olsun ; )

Ama çok uzun yazılar da okunmuyor bu bir gerçek, kısa kesmek istedim :)
Her şey hepimizin gönlünce olsun inşallah :)

anaokuluna gidemedim hep içimde uktedir öğretmenim olurmusun :)
ne tatlı şirin bişeysin sen yaa
olabildiğince yağki toprak hayat bulsun seninle :)

Ya canımsın (:
Ben de gitmemiştim biliyor musun anaokuluna.. Biraz da içimde bu sebepten dolayı vardı bu istek :)
Yirim!

Eski... :)

ne güzel yapmışın o zaman olmakla :)o çocuklar çok şanslı öyle söyle onlara çünkü böyle cici bi öğretmenleri var:srl:
ye kız izin var sana :kiss:

ne güzel yapmışın o zaman olmakla :)o çocuklar çok şanslı öyle söyle onlara çünkü böyle cici bi öğretmenleri var:srl:
ye kız izin var sana :kiss:

Şımart az daha sen beni. Bilmiyorsun tabii o hallerimi :D
Çok teşekkür ederim canım benim, çok tatlısın ki :)

kurban olurum senin şımarmana da sanada isminede cismine de :kiss:off çıkayım burdan aşık olacam :zuha:

:D Ay geniş bir zamanda biz bol bol konuşalım :D
Senin ne güzel sohbetin vardır. neysem çıkıyorum dediğine göre tamamdır :D
Görüşürük canım (:

Sizi Yakından tanımak çok güzeldi

Allah bahtınızı açık ve güzel eylesin üzüntü ve keder sizlerden uzak olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri