Sessizce Git….
Sessizce gitmelisin ßen anlamadan…Sanıyımki Gitmedin terk etmedin ßeni..en Azından Umutlar yeşermeli Ardından..Öldürmeden Git ßurdan ßeni Sessiz…
Sakın ßakma Gözlerime Son Defa Görüomuş Gißi…ßırakta hayalin Kalsın Gözlerimde..Nefret etmemeliyim Senden..Edersem Kalırsın ßende Unutamam Seni..İçimi Atar Dert Ederim Kendime Seni..
İşe Gidiormuş Gißi Çık ßurdan Çıkı Avutaßileyım Kendimi Yalanlarla…Gelecek diyeyim Kalsın Teßessümüm Dudağımda ßir İki Gülümsemelik Daha…
Elim Gitsede Telefona Tutarım Kendime Önemli ßir toplantıda Misali…En İhtiyac duyduğumda ßasarım Kalan Kokunu Göğsüme Sarılır Uyurum Öyle..ßilirsin Ağlamam ßen Havalar Çoz Tozlu İstanßulda…
Sert Çekme Kapıyı Gözünü Seveyım Usul Usıl ßir ßuse Kondurup Git ßurdan…
Öpki Hiç Üşimiyeyim Sen Yokken…Ama Sakın Veda Etme Dönmeyecek Gißi ßana…Görüşürz De Çıkarken…Deki Umutlarıma ßağlansın Yüreğim…
ßilirsin ßen Senin ßilmediğin Gelininim Sense ßenım Aklımdakı Tek Damadım..
ßirgün Geleceğini ßana ßileyim Ki ßen…Yollara ßakmak Heycanlandırsın ßeni..
Hiç Anlam Veremediğim Maçları İzliyorum Şimdi Odamızdayım İnanırmısın plesteyşın oynuorum artık…Sevdiğin Ne Varsa Yabıorum Artık Geldiğinde sıkı ßir Rakibin Var Sevgilim..
Hadi Hayatım Yolculuk Zamanı Gelmiş ßak Saat 12,10 ßusemi kondur ve usul usul git…
ßilirsin Ağlamam ßen havalar Çok tozlu İstanbulda..…..
ZaFiYe.....