Sessiz Ve Derin'den Haykırışlar

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Gökhan Tepe / Söyleyemem Derdimi Kimselere

[YOUTUBE]i6F5dAWsQXs&feature=my_liked_videos&list=LL7hunuX4folyJoh8lus7e6A[/YOUTUBE]

1-36.jpg

Dün gece sen uyurken
Nokta.gif

Aklım yapıştı yastığına..

Etimin içine ibret itti kımıldamadan kanadığım anlara kıymık doğuran saçların..
Çok sevdim ya seni..

Aşk'landım
Nokta.gif

Saçmaladım..

“Sana tek bir şey söyleyeceğim ve sonra gideceğim. Karların üstünde donmak üzeresin, uyku tatlı geliyor şimdi ama aslında öldüğünün farkında değilsin...”

“Hayatları boyunca sadece bir kez seven insanlar gerizekâlıdır. Onlara sorarsanız bunu sadakatleri ve doğrulukları ile izah ederler. Bana kalırsa tembellikleri ve hayalgücü yoksunluklarındandır. ”

“Başkalarının düşüncelerine göre hareket edeceksek kendi düşüncelerimizin ne anlamı kalır.”

“Bencillik, insanın istediği gibi yaşaması değil, başkalarını kendi istediği şekilde yaşamaya zorlamasıdır.”

“Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur ve bazen kalıp her şeye göz yumacak kadar yürekli olabilmeli insan. ”

“Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar, canını yakar.”

“Tüm gücünle sevme, sevgisinden emin olmadığın kişiyi. Ve unutma, bugün seni terk eden, dün uğruna ölecekti. ”

“Minareden düşenin parçası bulunur, bulunur da; gönülden düşenin parçası bulunmaz.”

“Varsa karşılığı, sonuna dek gideceksin! Ama yoksa karşılığı; i̇lk kavşaktan döneceksin.”

“Hayat ancak bir kere oynanan bir kumardır, ben onu kaybettim.”

“Öyle güzel gülmelisin ki insanlar seni ağlatmaya utanmalı.”

“Çok yükseğe çıkamam; bende yükseklik korkusu var. Kimseyi yarı yolda bırakamam; bende ‘alçaklık’ korkusu var.”

“Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kimbilir.”

“Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.”

“Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa eğer; kalanlarla yaşamaya devam edecesin.”

“Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin.”

“Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin.”

“Kaybetmekten korkma. Bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.”

“Ne kadar umudun yoksa, o kadar özgürsündür.”

“Belki de yalancı arkadaşlarına bir teşekkür borçlusun, sana gerçek dostlarının kıymetini hatırlattıkları için.”

“Ayna benim en iyi arkadaşımdır. Çünkü ben ağlarken, o asla gülmez.”

“Acılara bakıp da küsme sevdalara, gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acabaları, kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.”

“Yanılgılarla tüketilmiş bir yaşam hiçbir şey yapmadan tüketilmiş yaşamdan daha onurlu olduğu gibi daha yararlıdır da.”

“Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.”

“Hep aynı güçle özledim. Özlemeyi hep iyi bildim. Kavuşmakta ise hep acemiyim.”

“"Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde, dağ yolunuzu gözleyince, en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır."

“Kimi insanlar da yüklenemeyecekleri ya da sürdüremeyecekleri masalları yaşamaya kalkışır.”

Bazilari gibi:)

“Mey biter sâki kalır, her renk solar hâki kalır, ilim insanın cehlini alsa da; "hamurunda varsa eşeklik, bâki kalır. ”

“Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa eğer; kalanlarla yaşamaya devam edecesin.”

“Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın; çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.”

“Varsa karşılığı, sonuna dek gideceksin! Ama yoksa karşılığı; i̇lk kavşaktan döneceksin.”

“Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun, üzülürsün, pişman olursun, sonra biraz zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın.”

“Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme! ”

“Mutlu olmanın yolu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık. Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık.”

“Giden dönmeyecekse; kalanlarin degerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa eger; kalanlarla yasamaya devam edecesin.”

“Birisi konusmasina baslarken 'durum sandigin gibi degil' ifadesi kullaniyorsa; durum tam da sandiginiz gibidir.”

“Isyan, sesini duyuramayanlarin dilidir. ”

“Ne kadar çalisirsan çalis, ne kadar zeki olursan ol, hepsi tek bir hataya bakar, ondan sonra yaptigin hiçbir sey fayda etmez, yaptigin o kötü seçimle bilinirsin.”

“Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. Eger git diyebilecek kadar güçlüysen, hosça kal deyip susmasini da bileceksin.”

“Birine verilecek sevgin yoksa, ona ümit dolu gözlerle bakma.”

“Seni sevdigimi söylememekteki israrim bu yüzden… Her sey böyle daha duru, daha güzel. Söylesem büyü bozulur.”

“Öncelikle yüzler arasinda bir tek yüze asik oluruz; sonra sevgilimizin yeni yüzlerini kesfederiz ürpertiyle.”

“Senin için degildi yaptigim onca sey. Sen zannettigim kisi içindi.”

“Her seyinle seversin, tüm gücünle belki; ama yine kaybedersin. Neden mi? Çünkü her "seviyorum" diyeni adam zannedersin.”

“Gerçek su ki herkes seni incitecek. Yapman gereken tek sey, aci çekmeye deger birini bulmak.”

“Seninle aramizda bir sey varsa sayet, o da mesafelerdir artik.”

“Ne zaman bir düs kursam, ertesi gün hayal kiriklarini topluyorum.”

“Her suskunluk bir iç kanamasidir iliskilerde...”

Geri