Sessiz Ve Derin'den Haykırışlar

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
kimseden sevgi, ilgi, güzel söz, hatta merhamet beklemiyorum.. Yeterki beni günaha sokmasınlar..!

Bazen Bir Sözü Yüz Kişi Beğensin Diye Değil, Sadece O Okusun Diye Yazarsın. .

Ya RAB! SANA tüm benliğimle yalvarıyorum beni iki yüzlü insanlardan ve sağ gösterip sol vuran insanların şerrinden uzak tut.AMİN..

Yok..Uğraşmayın boşuna.
Sokamazsın içime nefret duygularını..
Kötü düşünmemi istemeyin benden..
İçimdeki çocuğu yaşatmak için çok uğraştım ben..
İyi niyetimi korumak uğruna çok bedeller ödedim..

Menfaat, çıkar, kin, nefret, kötü duyguları sokmayacağım içime uğraşmayın..

İçimdeki çocuğu ağlatmayın artık yeter..

Siz ne kadar ağlatsanızda onu. İnadına avutacağım onu ben.

425023_339590736081850_272347226139535_1017728_291290854_n.jpg

Hayallerin gercekler karsısında tuz gibi erimesidir hayat.

Yasamak için hayatta kimseyi kendin gibi görme ...SEN gibi olan tek kisi aynadaki yüzündür . . !!!DÜRÜSTLÜK bedenindeki ruha verilen hükümdarliktir..Taviz verirsen kendi hükümdarliginda Köle olursun...Sahiplenmeyeceksen rahatsizda etmeyeceksin. Ya var olacaksin ya da hiç olmayacaksin...!

"Her sözümüz dudaklarda gülüs oldu.Dönmek ihtimali yok artik o gülüsler düs oldu"
Bazen Susmak Gerekiyormus Bazen Bombos Bakmak Gerekiyormus Hayatin Yalanlarina;
Anlamaya Çalismak Saçmalik... Anlamadan Yasamak Gerekiyormus .
Zaman Degilmis Gideni Geri Getiren; Aslinda Zamanmis Var Olani Götüren."

Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz.

Değer verdiklerimiz Arkamızdan Senaryolar Yazıyor Değer vermediklerimiz ise O Senaryolara Gülüyor.

Bazen; susarak ettiğimiz laflar, konuşarak harcadığımız sözlerden daha çok şey anlatır…

Yüreğini göremeyenlere en güzel hikayeni yaşatma, sen ki birçok kisinin en güzel hayalisin değmeyenlerin hikayesi olma...!

İyi geçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla değil, birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur…!

Bir erkek, bir bayana baktığı zaman, Annesinin ve kız kardeşininde bir bayan olduğunu düşünecek kadar 'ASİL' olmalıdır. .

'Benim en kötü hikayemi, en güvendiğim insanlar yazdı.'

Mütevazi olan kişileri enayi yerine koymayınız, Sesini çıkartmıyorsa kalitesindendir..!

Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir... Şems-i Tebrizİ

Kilometrelerce uzakta olmasına rağmen "ben yanındayım" dediğinde yanındaymış gibi hissettiğin insanlar var, onlar iyi ki var...

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnizlik midir körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ates olmak mi,Yoksa yanan atese dokunmak mi?

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir........

Geri