Sessiz Ve Derin'den Haykırışlar

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Hayata olduğu gibi içimden nasıl geliyorsa öyle bakıyorum ;
Bakıyorumki üzülmeye değer hiç birşey yok o yüzden yüzümün bütün mimikleriyle
'' G ü l ü m s ü y o r u m !! ''

sigpic1952_1.gif

Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana...

"Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma..
Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !"
[Mevlana]

SABIR Ağrıları dindiren ACI bir ot gibidir...Hem CAN yakar hemde TEDAVİ eder..

Cennet annelerin ayaklari altindadir,cehennem sevgililerin..

Aglamak ugradigimiz felaketlere karsi vücudumuzda kalan son gücün çigligidir.Aglayamadigimiz zamanlar, bizde o gücün de yok oldugu zamanlardir ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en siddetli acinin yarattigi göz yaslarindan daha yakicidir.

''Agzinda lokmalar varken konusmamak kolaymista ,yüreginde sevda varken Susmak zormus be dost !

Hiç sevmediği halde neden hep değerli olur bırakıp giden, Ve neden hiç düşünmeden teslim olur kαlbin, Üstelik o seni hiç sevmemişken...

Git dediğinde gidip, Gel dediğinde gelmemi mi bekliyorsun ? Ben hayatın önünde eğilmedim ki, Senin karşında eğileyim.

"Zamanla bir yolculuga çikalimmi "YÜREGIM"seninle?
ben meçhul yolcu olayim sende "SEVDASINI" kara topraklara gömen "KIRGIN"parçalanms "YÜREK"seninle maziye sünger çekelim alip basimizi diyar diyar gidelim bu sehirden bir sen birde ben ya "ZAMAN"bize yenilsin yada"YÜREGIM"biz zamana yenilelim gel ikimiz çikalim bu yolculuga çünkü sende biliyorsunki yine ikimizden fayda var birbirimize...!!

Öyle derin cümleler kurdum ki yüreğim hafifler sandım...Öyle duygularda kaybolup gittim ki kendimi bir yerde bulurum sandım ve öyle inat ettim ki acı çekmemek için belki mutluluk denen şey gerçek olmayacak kadar uzak sandım.. Şimdi öyle suskun öyle sessizim ki korkuyorum fırtınam büyük olacak...

Bazen Öyle Karisiktir ki Hersey Anlamini Yitirirsin..
Ne Istedim ? Neler Kaybettim ? Dersin..
Bazen Hayal Kurarsin Yasamak Istedigin sekilde Ama Beceremezsin.!
Gemileri Kagittan Yapar, Hayallerinin Batisini Izlersin..
Hatta Bazen Bi Bakmissin Hayatin En Acimasiz Sahnesindesin..
... Çok, Çok Seviyorum Ayrilamam dersin, Ama Bi Bakmissin ki Bir Kenarda Unutuluvermissin.. Hayat Bu Olsa Gerek Dostum ;
O Yüzden SALLA DüNYAYI UYKUSU GELSiN..

Farz etki bir rüzgardim..Esip geçtim hayatindan.Yada Yagmur sel oldum Sokaginda..Sonra Toprak Çekti suyu Kaybolup gittim...Belkide bir rüyaydim SENIN IÇIN Sen uyandin ve ben bittim...

Ask; bir bakima sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsin, Izi kalir. Sonra bir daha dokunmazsin sadece yanina yaklasirsin.

Geri