Sessiz sinema kasedi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaslar elimde cok eski bir sessiz sinema kasedi var aileme ait, babama supriz dogum gunu hediyesi yapmak istiyorum. Bunlardan piyasada pek kalmadigindan cd'ye aticak kimseyi bulamiyorum. Tanidiginiz bildiginiz bu isleri yapan biri var mi Turkiye'de? ( neden Turkiye cunki dakikasi 15 euro dediler burada 450 euroyu buluyor)

Su kamera ve kaset modelden;

images

Fotoğrafçı bir üye vardı kimdi o o belki yardımcı olur

Pek anladığım bir konu değil. Unkapanı plakçılar çarşısında olur belki. Oradan geçtim geçen gün. Bilseydim sorardım. Ama tekrar yolum düşecek yakın zamanda. Mutlaka sorarım. Konudaki yazıyı telefona kopyaladım.

Pek anladığım bir konu değil. Unkapanı plakçılar çarşısında olur belki. Oradan geçtim geçen gün. Bilseydim sorardım. Ama tekrar yolum düşecek yakın zamanda. Mutlaka sorarım. Konudaki yazıyı telefona kopyaladım.
Cok tesk ederim cok memnun olurum.

Waterlelie birazdan oradan geçeceğim. konu hakkinda daha cok detay paylaşır mısın lütfen.

Sessiz sinema kasedi hani boyle karanlikta duvarda oynatilanlar var ya onlardan. Kaset aynen su sekil

images

Bana ozelden Numara ya da kisinin adini mekanini verebilirsen ben gerisini hallederim.

en geç bir saate kartvizit atarım.

oradan oraya oradan oraya yolluyorlar ya.

buldum bi tane de açmıyorlar telefonu. du.

Buldum buldum. dakikası 20 tl filan dedi ama çok detaya girmedim. WhatsApp'tan çekti attı. Ahan.

POqJ4d.jpg

O kartvizitteki yer benim çalıştığım iş merkezinde hemde bana yakın bir yer fiyat aldın mı yoksa askıda mı kaldı..

Geri