Sessiz Olun Annem Uyuyor...

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Neymiş efendim çok kıskanıyormuşum. Acaba neden sokaktaki birini değil de seni kıskanıyorum? Seviyorsam kıskanırım bazı şeyler çok net.

Ne hissettiğimi bilmiyorum. Bomboş içim. Boşlukta gibiyim. Aslında üzülüyorum evet fazlasıyla da özlüyorum. Gelmeyecek bi mesajı beklemek ne kadar mantıklı ? Ama ben bekliyorum işte. Biliyorum geri dönüşü yoktu yaptığım. Olmasında zaten. Ben alışırım bi şekilde ama senin üzülmene dayanamam. Dersin ortasında kafamı sıraya yaslayıp hafife gülüyorum. İlk anlayamıyorum neden güldüğümü ama sonra senin bana dediklerin aklıma geldiği için güldüğümü fark ediyorum. Hani derler ya ağlanacak halime gülüyorum. Hah işte tamda o durumdayım. Hayatın anlamı bir anda yok oldu gözlerimin önünden. Rengarenk gelen dünyamın bir anda ışıkları kesildi. Neyse neyse dedim ya alışırım bir şekilde diye. Alışırım işte sensiz, sessiz, eksik...
Sen sadece kendine iyi bak ve mutlu ol. Düşünme beni hiç. Mutlu ol ki senin mutluluğunla avunayım. En azından birimizden biri mutlu diyebileyim.

Hersey bitti sanma,ortak günahlarımız var beraber yanacağız.

“Zaten bir kadın sevmiyorsa, seviyorum demez. Sevdiği zaman sevmiyorum dediği olmuştur ama, o konuyu kafaya takma sen.”

Behzat Ç..

Herşey Güzel Olacak . . !
- Senle Olunca . .

Özlenmeyi ,kıskanılmayı ,merak edilmeyi özledim.

38pmu.jpg

İnsanlara bir şeyler anlatmaya çalışmak,
Buharlı bir cama yazı yazmaya benziyor.
Özenle yazıyorsun, apaçık belli oluyor anlattıkların,
Sonra silinip gidiyor..

Tarık Tufan

* Aşk , bütün karanlıklara ve zamanlara
Karşı beklemenin ta kendisidir ~
Nasıl olsa kader ,hep yanı başında ve olması gerekenin
yanında yer alacaktır ´
Bence insanları kader ayırmaz , bence insanları insanlar ayırır ~ *​

- Gece olunca sanki daha çok özlüyor insan sevdiğini..

Geri