Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
...
Çok mu salağız biz ya ? Hani hemen hemen her seviyorum diyene inanıyoruz ya olmuyo işte öyle . Sen şerefine laf ettirmediğin adama gün geliyo aynı küfürleri ediyosun . Belki bambaşka şehirlerde birazda olsa aynı duyguları hissedebileceğinize inandırıyosun kendini .
Keşke her zaman öyle olsa . Seviyorum diyenler gitmese mesela . Yada biz innmasak her seviyorum diyene . Artık sevmekten ve aşık olmaktan nefret ediyorum . Bunu sağlayanlar ömürlerinin sonuna kadar mutlu mu yaşarlar bilemem .
Bana göre nefes almaları bile başlı başına bir israf . Hadi onuda geçtim tertemiz bi sayfa açmak istiyosun oda olmuyo . Bazen kıskansanda söyleyemiyosun sinirlensende bağırmıyosun eskiden hesap sorduğun insana yeri geliyo hatır bile soramıyosun .
Ama kendi yolumda ilerlemeye karar verdim . Kimsenin yokuşlu yollarına ihtiyacım yok benim . İstenmediğim yerde duracak kadar yüzsüzde değilim . Sadece bilinçsizler ; pollyannacılık oynayarak etrafa şapşal şapşal gülücükler saçan ama her gece aldığı ahın acısıyla yüzleşen onca gereksiz insan işte…