Şu görsele sahip forum reklamının üzerine mouse imleciyle geldiğimde 'you have mail' diyen bir ses odamda bazen de tüm evimde çınlıyor ..
Bu benim pc mde bir virüs mü ve de bundan kurtulmanın bir yolunu önerebilecek var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adblock kurabilirsin tarayıcına. Reklamlar çıkmaz o zaman.
not : Reklam virüslerini pcnizden silmek istiyorsanız AdwCleaner adlı programı kullanabilirsiniz.
ben adblock, adaware, adwcleaner gibi proğramların korudukları şeylerden daha çok zarar verdiği fikrindeyim uzun yıllardır :/
Kursam mı acaba
Adblock bir zarar vereceğini sanmıyorum. Yıllardır kullanıyorum. Ve bir çok kişide kullanıyor. Yinede yüklemeden önce istersen netten araştırma yap.
Bu arada ben antivürüs kullanmıyorum sadece adblock yüklüyorum tarayıcıya o kadar. Yıllardır hiç bir sorun da yaşamadım.
Peki kuruyorum öyleyse çok teşekkürler ..
adblockun bi zararı yok, antivirüs değil zaten belli bi filtresi var, reklam veren belli yerleri engelleyip reklamın çıkmasını engelliyor
reklam olmayan yerlerde de alakasız bu reklamlar çıkıyorsa malware yemişsindir, şanslıysan adwcleaner, malwarebytes antimalware ile taratıp temizlersin, şanssızsan bu virüs modemine girmiştir format atsan da kurtulamazsın
Felaket tellali gibisin![]()
Sanssizsan, ne yapsan kurtaramazsin bilgisayari, at kurtul der gibi :p