Sesli bir yeni yıl mesajı bırak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Doktor ses atmam deyip naz yaptı, şimdi sazı eline aldı çalıyor..
Yakışır sana doktorum. Benim konularda hep popüler olması beni biraz üzüyor ama olsun, bedava sağlık danışmanlığı hizmeti alıyorum.

Hakikaten @Run
Benim forumda görevim sağlık köşesi.
Ama liseli oğlanlar gibi itlik sereserilik peşindeyim.

Dün kızım ne dedi. "İyi ki normal babalar gibi değilsin"

Bunu övgü olarak kabul ettim ama bilmiyorum tabi

Hakikaten @Run
Benim forumda görevim sağlık köşesi.
Ama liseli oğlanlar gibi itlik sereserilik peşindeyim.

Dün kızım ne dedi. "İyi ki normal babalar gibi değilsin"

Bunu övgü olarak kabul ettim ama bilmiyorum tabi
Doktorum sen iyi bir baba figürü, ama tabii görüntü de öyle. Sonuçta herkesin bastırılmış duyguları var ahah. Hepimiz aman yapmayın, ulan bu yapılar mı dediğimiz şeyleri yapıyoruz.
Bazen forumda kimse burnunu karıştırmıyor, hiç ossuruk atmıyor havası seziyorum ve diyorum ki, iyi ki burdayım.

Kızım dediğim de 17 oldu. Aslında tek çocukta kalmak büyük hata. Yanlış yaptım. Boy boy dizmek lazımdı. Ama işte gelecek verebilir miyim kaygısı... Ama siz öyle yapmayın. En az üç çocuk istiyorum sizden

Bu arada arkadaşlar Run bastırılmış duyguların falan olabilir doğaldır falan demiş ama sapık falan değilim ben nerden çıkarıyoruz bunları. Lütfen ama :D

E bacak fotoları koyarsaniz düz mantık kaçınılmaz olur...
Daha güzel foto temaları var.
Önerebilirim

@Aze nin sesinin mütteşemliği şaka mı yaaaa…
Tek bir pürüz, tek bir kusur yok, su gibi akıyor. Bir ömür dinlenir bu ses. Gelirsen yeni yılımı sesli kutla ve kokulu öpücüklü olsun <3
Ayrıca biye gelmiyorsun :(

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Üşenmedim tek tek bütün sayfalardaki sesleri dinledim. Hepinizin sesi birbirine benziyor yav niye böyle oldu? :D

Geri