Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam biz herşeye açığız gönder gelsin SjssjYa var ya, şu donla şınav cekerken tiktok atan savcı gibi olacak sonum diye çok korkuyorum. Düşünsene.
gizli kamera açısıyla şınav çekip adeleyi mülkün temeline koyacak sandık da insaflı çıktı...Ya var ya, şu donla şınav cekerken tiktok atan savcı gibi olacak sonum diye çok korkuyorum. Düşünsene.
herkes bi beklentiye girdi şu an…….. olabilir mi öyle bir şey….Ya var ya, şu donla şınav cekerken tiktok atan savcı gibi olacak sonum diye çok korkuyorum. Düşünsene.
Şarkı söyleme yeteneğim olsaydı keşke ama hiç yok maalesef.Bence climax lefy ile düet yapsın.
O günlerden bir rüzgaaaaar eseeer ümitleriiin senii terk edeeeer hahhah![]()
Bence bunlar bunu bize yaptırır.Şarkı söyleme yeteneğim olsaydı keşke ama hiç yok maalesef.![]()
Senin pp yi görünce de gülme geliyor banaÇok güzel bacaklar hocam güle güle kullanın Sjsjs
Benim pp hayal hocam umut dünyası işte naparsın : DSenin pp yi görünce de gülme geliyor bana![]()
Ay yok valla hiç değil. Son hastaya "amaaan boşa kocayı gitsin öyle şey mi olur" falan dedim.Hocam iyi misiniz Sjsjsj