Sesli bir yeni yıl mesajı bırak

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
biz hiçbir şeyi silmeyiz karr deşşş onlar kendilerini yok etmek zorunda kalır...
başka kızları dinlesinler onlar zaten :( seni sadece ben...
Eğlenmeye dinlenilirim evet , ayyy ben hayatımda böyle çirkin ses görmedim fkfkf diye gülmelik dkdk

Eğlenmeye dinlenilirim evet , ayyy ben hayatımda böyle çirkin ses görmedim fkfkf diye gülmelik dkdk
ben etkilendim başkası nasıl dinler bilemem... daha önce de atmıştın yine etkilenmiştim. istemiyorum seni melo diyosan anlarım... sonuçta ne ben gökhan çırayım ne sen selin ciğerci :(

ben etkilendim başkası nasıl dinler bilemem... daha önce de atmıştın yine etkilenmiştim. istemiyorum seni melo diyosan anlarım... sonuçta ne ben gökhan çırayım ne sen selin ciğerci :(
Emin misin diye sorayım o zaman hahshaha

@melnur dan cevap gelir mi acaba sanmıyorum o şimdi ses kaydı atmayı da bilmiyordur...

Teşekkür ederim İba, senin de yeni yılını kutlar sağlıklı ve huzur dolu bir 2022 dilerim. Benim sesim karga gibi olduğu için yazmayı tercih ettim idare edersin artık.
Tabiiki trknik konusunda senin çok gerindeyim beceremediğim zaman itiraf edip senden destek istiyorum sma en azından sonunda öğrenip beceriyorum.

Teşekkür ederim İba, senin de yeni yılını kutlar sağlıklı ve huzur dolu bir 2022 dilerim. Benim sesim karga gibi olduğu için yazmayı tercih ettim idare edersin artık.
Burada önemli olan duygunun geçmesi haydi bekliyorum

Emin misin diye sorayım o zaman hahshaha
sana ne yazsam boş... belki dinlersen olur...
ben gerekli hormon takviyesini almaya hazırım... melek subaşı sonlara doğru büyü yaptığı için ağzım kaydı galiba.

Son düzenleme:
sana ne yazsam boş... belki dinlersen olur...
ben gerekli hormon takviyesini almaya hazırım... melek subaşı sonlara doğru büyü yaptığı için ağzım kaydı galiba.
Yeaah yeaaah evet diyorum tamam okeyim ben paketleyin fkfjfjfkf (yalnız 3 defa evet demişim)

Son düzenleme:
Artık bir TOGG alırsın @ibadeath. Yakında seri üretime geçecek olan yüzde yüz "yerli" olan arabayı alıp ülkenin dışa bağlımlılığını yok edersin. Burada daha şimdiden VW ve Mercedes korkudan ağlıyorlar, TOYOTA'nın sahibi intihar edecekmiş, İtalyan ve Fransızlar TOGG'ya ortak olup kendilerini kurtarmak istiyormuş,......

sonunda öpücük mu atmış o

@climax hocam da atmaz ise eksik kalır bence bu sayfa

lütfen inanmak istediğim gibi kalsın bu olay.

Hayır öyle olmamış. Çok şaşırdım ya hdjs, mutlu oldum... beni mutlu etmen bu kadar kolay işte...

Geri