Eğlenmeye dinlenilirim evet , ayyy ben hayatımda böyle çirkin ses görmedim fkfkf diye gülmelik dkdkbiz hiçbir şeyi silmeyiz karr deşşş onlar kendilerini yok etmek zorunda kalır...
başka kızları dinlesinler onlar zatenseni sadece ben...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğlenmeye dinlenilirim evet , ayyy ben hayatımda böyle çirkin ses görmedim fkfkf diye gülmelik dkdkbiz hiçbir şeyi silmeyiz karr deşşş onlar kendilerini yok etmek zorunda kalır...
başka kızları dinlesinler onlar zatenseni sadece ben...
ben etkilendim başkası nasıl dinler bilemem... daha önce de atmıştın yine etkilenmiştim. istemiyorum seni melo diyosan anlarım... sonuçta ne ben gökhan çırayım ne sen selin ciğerciEğlenmeye dinlenilirim evet , ayyy ben hayatımda böyle çirkin ses görmedim fkfkf diye gülmelik dkdk
Emin misin diye sorayım o zaman hahshahaben etkilendim başkası nasıl dinler bilemem... daha önce de atmıştın yine etkilenmiştim. istemiyorum seni melo diyosan anlarım... sonuçta ne ben gökhan çırayım ne sen selin ciğerci![]()
Burada önemli olan duygunun geçmesi haydi bekliyorumTeşekkür ederim İba, senin de yeni yılını kutlar sağlıklı ve huzur dolu bir 2022 dilerim. Benim sesim karga gibi olduğu için yazmayı tercih ettim idare edersin artık.
sana ne yazsam boş... belki dinlersen olur...Emin misin diye sorayım o zaman hahshaha
Yeaah yeaaah evet diyorum tamam okeyim ben paketleyin fkfjfjfkf (yalnız 3 defa evet demişim)sana ne yazsam boş... belki dinlersen olur...
ben gerekli hormon takviyesini almaya hazırım... melek subaşı sonlara doğru büyü yaptığı için ağzım kaydı galiba.
Bi daha forumdan giderken birlikte gidelim ,))))))))) <3 yeahhhYeaah yeaaah evet diyorum tamam okeyim ben paketleyin fkfjfjfkf (yalnız 3 defa evet demişim)
Tamam gidelim ama hemen gitmeyelim şuan gidesim yokBi daha forumdan giderken birlikte gidelim ,))))))))) <3 yeahhh
Sanmam.. beni melodan baskasi duyamaz..@juju bırakır mı be