Sesli bir yeni yıl mesajı bırak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çirkin sesli biri olarak dinlemekle yetiniyorum :D

Mutlu senelere = )

Son düzenleme:
Bir yerden sonra, herkesin sesini birbirine benzettim ben ya :D

Teşekkürler @Run. ^^ Nice senin anlatıp benim anlamadığım,sürekli anlamak için sorular sorduğum olaylara. Ajxnsjdn

Tamamen eğlenceli olsun diye bir kayıt yaptım... Normalde dün gece yapmam gerekiyordu ama müsait değildik.... (uyuyordu)

İlk videonun sesi geç geldi ama tekrar kayıt yapmaya üşendim.... Bazı kelimeleri de yutmusuz olsun dedim...

*Dunya barışı geyiği,

Screenshot_20220101_121951.jpg

**İkinci geyik ihmm canım aşkı memnu bihterin replik...

Yeni yıla diss atmış bu sefer

çok eğlendim dsagiksdgijkadsajsk sırf bunlar yüzünden lol oynucaz herhalde öyle görünüyo

@İç Oğlanı seninle 45 saat dedikodu yapmak isterim o ayrı ama ben @Sirius'un sesini her duyduğumda vuruluyorum... böyle sesini masaya vurup bana her şeyi yaptırabilir gibi geliyor... şu sesiyle bana ne dese kölesi olasım gelir. siz bu kızın değerini bilmeyin daha pü.
seslerinize sağlık :(

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
@İç Oğlanı seninle 45 saat dedikodu yapmak isterim o ayrı ama ben @Sirius'un sesini her duyduğumda vuruluyorum... böyle sesini masaya vurup bana her şeyi yaptırabilir gibi geliyor... şu sesiyle bana ne dese kölesi olasım gelir. siz bu kızın değerini bilmeyin daha pü.
seslerinize sağlık :(
Kız insanları merak edip dinlettirip daha fazla rezil etmeyin beni djdjd zaten silemiyom :D

Kız insanları merak edip dinlettirip daha fazla rezil etmeyin beni djdjd zaten silemiyom :D
biz hiçbir şeyi silmeyiz karr deşşş onlar kendilerini yok etmek zorunda kalır...
başka kızları dinlesinler onlar zaten :( seni sadece ben...

Geri