Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seninki değil miyeldanın sesi feci uyumlu
benimki uyumsuz benceSeninki değil mi
Hatırladım şimdiTekerleme söylemede master yaptım forumda ibadeath..)
Peki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminde ses var görüntü yok kiminde görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkhAklıma zeki kayahan coşkun geldi
Bir heves dinlerdik radyoda adamı yıllar sonra tv de gördüm ben şok
Bu hissiyat sadece radyoculara mahsus gibi düşünsenize ağzınız yana kaymış müthiş etki ile dinlediğiniz o ses... sonra görüntü geliyor ekrana ta ta ta tamam: /
Çok bad durum
HimmPeki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminle ses var görüntü yok kiminle görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh
Burda Bi tane var bu bahsettiğini yaşadım ben kendisine bayılırım ama sesini duyunca gülesim geliyor ahahahPeki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminle ses var görüntü yok kiminle görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh
Ses idare eder görüntünden çok emin değilim kusursuzu ararken şaftın kaymış gibime geliyor kjkjkhSa ben lútuf
Sen tipini at ben ellerimi eger benim ellerim tipinden guzel deilse forumu birakicam xdSes idare eder görüntünden çok emin değilim kusursuzu ararken şaftın kaymış gibime geliyor kjkjkh
İki kez anlık paylaşmıştım görenlere sorabilirsin kjkjkj senin için özel atamam knks kjkjSen tipini at ben ellerimi eger benim ellerim tipinden guzel deilse forumu birakicam xd
Yavheheİki kez anlık paylaşmıştım görenlere sorabilirsin kjkjkj senin için özel atamam knks kjkj
Lisede babayiğit bir çocuk vardı boy pos o biçim ama konuşmazdı böyle hep ülkücü abi moduPeki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminle ses var görüntü yok kiminle görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh
Bir erkeğin elinin de güzel olması ne bilim aklımda deli sorular kjkjkhYavhehe