Sesiniz ile görüntünüz uyuşuyor mu?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Need senin sesin görünüm ile biraz uyumsuz sesin çok tok görselin den daha olgun çıkıyor ve güzel

Aklıma zeki kayahan coşkun geldi

Bir heves dinlerdik radyoda adamı yıllar sonra tv de gördüm ben şok
Bu hissiyat sadece radyoculara mahsus gibi düşünsenize ağzınız yana kaymış müthiş etki ile dinlediğiniz o ses... sonra görüntü geliyor ekrana ta ta ta tamam: /
Çok bad durum

Aklıma zeki kayahan coşkun geldi

Bir heves dinlerdik radyoda adamı yıllar sonra tv de gördüm ben şok
Bu hissiyat sadece radyoculara mahsus gibi düşünsenize ağzınız yana kaymış müthiş etki ile dinlediğiniz o ses... sonra görüntü geliyor ekrana ta ta ta tamam: /
Çok bad durum
Peki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminde ses var görüntü yok kiminde görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh

Peki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminle ses var görüntü yok kiminle görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh
Burda Bi tane var bu bahsettiğini yaşadım ben kendisine bayılırım ama sesini duyunca gülesim geliyor ahahah

Peki yA görüntüsünden etkilenip sesini duyduğumuzda hüsrana uğradıklarımız bar mı bunu yaşayan benim başıma gelmişti kjkjkjk kiminle ses var görüntü yok kiminle görüntü var ses yok ikisi bir arada lütüf olur sanki kjkhkhkh
Lisede babayiğit bir çocuk vardı boy pos o biçim ama konuşmazdı böyle hep ülkücü abi modu
Bir gün sırlar dünyasında gibi bir ortam oluştu ve reis konuştu hshshsh anammm didim o dur budur asla yargılamam ve çok gözümde büyütmek kimseyi ama şey yaa çok tuhaf histi

Geri