Sesi en yüksek çalan müzik çalar hangisidir?

• Kullanıcı nizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3242 gün önce görüldü
sesi en yüksek derecede olan bir modelde müzik çalar arıyorum.yardımcı olabilir misiniz?

Sen şimdi iki gün sonra müzik çalarıma cd taktım ama çalmıyor diye konu açacağın için önermiyoruz.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

:D ben yinede almak istiyorum.şu dediğim özelliğe uygun bir model arıyorum.

sesi en yüksek derecede olan bir modelde müzik çalar arıyorum.yardımcı olabilir misiniz?

lütfen yardım.

Bir çok müzik çaların ses düzeyi ortalama olarak aynıdır. Bence sesi yüksek bir müzik çalar değil de, bluetooth ile çalışan hoparlörlere bakmanız gerekir. Şahsen ben kullanıyorum.

Sesi yüksek derecede olan müzik çalar mı :D Alıyorsun bi tane 5+1 takıyorsun müzik çalara yüksek derecede ses elde ediyorsun.

müzik çalar olması yeterli.sesinin yüksek olması için önerdiğiniz bir model var mı yoksa herhangi bir tane mi alayım?

Sesin dışarı vermesini konusunda yüksek ses mi istiyorsunuz? Bende apple shuffle var kulaklığa çok iyi ses veriyor ama bu işinize yaramaz herhalde

ben şimdi herhangi bir müzik çalar alayım mı?yoksa sesi kulaklıklı veya kulaklıksız her ikisi içinde yüksek olan bir model var mı?

sesleri genel olarak aynı mı bunların?

sesi yüksek olan bir model var mıdır özellikle acaba?

Philips mp4 mini bir cihaz, kulaklıkla dinliyorsun tabii. Allahım o saundlar, o basların beyninde vuruşu, entonasyonların temizliği... bu güne kadar müzik dinlememişim dedirtecek cinsten. Al kullan geL bana dua et.

merhaba arkadaşlar.müzik çalar aldım.markası mikado 15 bt.şimdi ben bunu banyoda dinlemek istesem dinleyebilir miyim?su değil ama buhardan dolayı bozulur mu?banyoda banyo yaparken dinlemek istiyorum. bozulur mu acaba?yoksa su geçirmeyen şu model var.onu mu almalıyım?mikado md 152 diye.birde bir hafıza kartı aldım.bu müzik çalar için.hafıza kartı çok küçük birşey.bilgisayarın neresine takacağım acaba hafıza kartını?

Philips mp4 tek geçerim. Yok böyle bir saundlar.

hadi sımsıkı sarıl bana

merhaba arkadaşlar.müzik çalar aldım.markası mikado 15 bt.şimdi ben bunu banyoda dinlemek istesem dinleyebilir miyim?su değil ama buhardan dolayı bozulur mu?banyoda banyo yaparken dinlemek istiyorum. bozulur mu acaba?yoksa su geçirmeyen şu model var.onu mu almalıyım?mikado md 152 diye.birde bir hafıza kartı aldım.bu müzik çalar için.hafıza kartı çok küçük birşey.bilgisayarın neresine takacağım acaba hafıza kartını?

Sadece banyo yaparken dinlemek için mi aldın?

çişin gelince tuvalete gideceksin

Sadece banyo yaparken dinlemek için mi aldın?

ev içinde de dinleyeceğim.yardımcı olabilir misiniz?şu konuda yardım bekliyorum.

acil cevap lütfen.

merhaba arkadaşlar.acil yardım lazım.şimdi bu mikado15bt müzik çalarına m3u biçimli dosyası olan hafıza kartını taksam çalışacak mı?başka birşey yapmama gerek var mı acaba müzik çalması için?birde şu sorunun cevabını arıyorum.ve şarjının dolup dolmadığını anlayabilir miyim yoksa belli bir saat sonra şarjı çıkaracak mıyım?çok çok acil cevap lazım.acil cevap lütfen.

Geri