Ses yalıtımı ile ilgili..

• Kullanıcı andcyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4094 gün önce görüldü
Merhaba.

Ben odamın içine yüzen oda yaptırdım. Yani oda içerisine oda yaptırdım. Ve bu odanın dışına ses çıkmasın istiyorum. Ekonomik durumum fazla iyi değil. Malzeme olarak

Süngerpan veya kauçuk mantar levha ya da levha keçe. Bunun üzerine 22 dansite sünger. Ve en son akustik sünger ve basstrap kullanmayı düşünüyorum.

100 watt ses monitörlerim var. Ben sesi hemen hemen tamamen kesmek için uğraşıyorum. Bu malzemeler işe yarar mı ? Ya da önerebileceğiniz malzeme var mı ? Oda yapısı nedeniyle taş yünü ve cam yünü kullanmam imkansız. Strafor denedim hiçbir etkisi olmadı. Şimdiden teşekkürler.

Hocam odanın içine oda yaptırıyorsun artı 100 wat ses monitörlerim var diyorsun maddi durumum iyi değil diyorsun bu nasıl çelişki?

Kafamda deli sorular

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Gerçek ses yalıtımı yaklaşık 20 bin lira civarına patlıyor. Benim odam suntadan. Kendim yaptım 200 liraya. Evde kıç büyütmedim çalışarak stüdyo malzemelerimi aldım. Aklım ve emeğim var fakat paramın az olduğu doğrudur. Çözüm önerin boşa laf yapmayın bi zahmet :) Not : Acil olmasa işim para biriktirip zaten bir şirkete yaptırırım.

Benim bir stüdyom bile olmadı anne :( neden neden hayat acımasız bu kadar :'(

Şaka bir yana soru cevap bölümüne yazarsan yardımcı olabilirler.

Bildiklerimizi bir araya toplayalım...

- Odan Suntadan
- İçine bir yüzen oda yaptırdın 200TL ye
- Bu yüzen odanın içinde 100watt ses monitörlerin var
- Ve sen bu yüzen odada ki sesi "sesi hemen hemen tamamen kesmek için uğraşıyorsun"
- Ve "Evde kıç büyütmedin çalışarak stüdyo malzemelerimi aldın. Aklın ve emeğin var fakat paran az"

Vay .q sayın seyirciler

Bildiklerimizi bir araya toplayalım...

- Odan Suntadan
- İçine bir yüzen oda yaptırdın 200TL ye
- Bu yüzen odanın içinde 100watt ses monitörlerin var
- Ve sen bu yüzen odada ki sesi "sesi hemen hemen tamamen kesmek için uğraşıyorsun"
- Ve "Evde kıç büyütmedin çalışarak stüdyo malzemelerimi aldın. Aklın ve emeğin var fakat paran az"

Vay .q sayın seyirciler

Yok bilader sen çok yanlış anlamışsın.

Çok zor para olmadan bunları yapman.

Geri