Ses tonundan etkilenir misiniz ve sesiniz karşı cinsi etkiler mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sesten etkilenir misiniz ve sesiniz karşı cinsi etkiler mi?​

bazı sesler çok yakışıklı ve güzel oluyor, onları duyunca bi vooov olabiliyorum da öyle ses ses diye ölmem. bazı kendine has, farklı sesler daha çekici. sesime gelecek olursak karşı cinsi etkiler mi bilmiyorum ama yanlış arayan numaraları etkiliyor o kesin, tekrar arayıp duruyorlar...

@Melodram sesinde tuhaf bir çekicilik söz konusu.Bazı harfleri çok tizli çıkarıyor bazen de " hı hı " derken " hıa hıa " gibi duyabilirsiniz.Çünkü sizinle dalga geçmeye çalışıyordur.Ama sadece ben ona "keeeeesss" diyebilirim siz demeyin çünkü sesinde aşk var :D

Etkilenmem etkilemez

benim ciddi anlamda ses zaafım war sanırım ewwet.

kalabalik bir ortamda duymustum hosuma giden bir ses tonu. namazda selam verir gibi, 0,0003 saniye hiziyla basimi cevirdim sag tarafa ve bakinmaya baslamistim, acaba o ses kimden cikti, nerden geldi diye. hala merak ederim

Çok etkilenenler oldu şimdi yok hiçbiri vay be

Bornova'da ana kampüste bir gün bütün fakültelerin temsilcileri toplanıştık. Toplantı bitmeye yakınken yanımdaki Ebelik (sağlık bilimleri fakültesi) bölümünün temsilci kulağıma eğildi ve "daha önce sesinin karizmatik bir tonu olduğunu söylemişler miydi?" dedi. Sonra sessizce kulağına yaklaştım "evet, söylemişlerdi" dedim. Ben böyle söyleyince yine kulağıma yaklaştı ve "Peki, daha önce ukala olduğunu da söylediler mi?" dedi.

Geri