serzenis-BiRDüNYaUMuT

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güneşe ve mehtaba bestelenmemiş ve bestelenmicek ıslaklar ısmarlayan üyedir o , Aşk tanrısı eros un insan kılığında siteye üye olduğunu düşündürür çoğu zaman . bir çok üye tarafından "yeter artık gına geldi aşk paylaşımlarından" tepkilerine maruz kalan adamdır.

göktanın "sen" parçasında söylediği "sen çıldırmış şairlerin titreyen mısralarındaki o perisin" kısmındaki periye arayan şair gibidir .

ve "iyi birisin sen" bir BiRDüNYaUMuT klasiğidir.

Nerede ne zaman ne yapacağı belli olmayan 10 numaralı forvet oyuncusu gibi üye. Beklenmedik anlarda goller atabilir.

Erosun elindeki oklar bir gun saplanacak Psykhe gibi bir guzele. Ask yasiyacaklar ve butun forum sonsuza dek kurtulacak ask sozlerinden .p Saka bir yana, nacizene abla tavsiyesi alinti sozleri kisisel bi sayfada toplayabilir. Onun disinda kin tutmayan rahat biri bence sempatik yanlari da var .)

kendi yağında kavrulan iyi bir arkadaş aslında , yalnızca günümüz modernizmine uymadığı için fazla arabesk belki bu yüzden biraz daha "öteki"

Ne yazarsam yazayım, tam anlamıyla aklımdakileri aktaramayacağım üye.

Aşkın nefesi üflenmiş gönlüne
Gezer forumda divane divane
Ne yapsa söz geçiremez gönlüne
OĞLUN AŞIK ANNE gidiyor yar'e

Jose.

Her gun bize iskence cektiren uye..
Rica ediyorum, su ozlu sozlerini alintilarini kisisel sayfana yaz sadece..

Duygusal yönü ağır basan, iyimser üyelerimizden:=) Yolun bahtın açık olsun.

bi dünya umut bey, kendi üye sözlüğüne sözlük konusunda bahsi geçen üyenin yorum yapması geçmiş yetkililer tarafından yasaklanması üzerine gerekli yaptırımlar leavemealone bey tarafından defalarca uygulandığı halde hala yorum yapmaya devam ediyorsunuz.

fft2mm7604309.jpg

Bu cocugun ask acısını gordukten sonra ,
benımkı hıc bırsey mıs dedım ve yazmayı bıraktım ..

Beterın beterı varmıs Vallahı (:

Eros'un ok yerine kurşun sıktığını düşündüğüm üye.
Dilerim gönlüne göre olan kişiye tez vakkit kavuşur da o da kurtulur biz de.
Hoş gerçi, o zaman da ayrılık mesajlarının yerini yine aynı tarzdaki kavuşma ve beraberlik mesajları alacağından kuşkum yok ama neyse.
Sağlıcakla kal.

ahahhaa nopasarana katılıyom demeye girdim :))))

aşk acısı mı çekiyorsun yoksa, aşk'a acımı çektiriyorsun sevgili dostum? senin de içinde ki ses çok patavatsız değil mi? hiç susmuyor! sen ne kadar sevsen de gitme desen de herşey çarkına uygun bir şekil de işliyor kalbin pervasızca yüz çevirip seni hiç dinlemiyor.
kalbine bir atlantis gömmen dileğimle esen kal.

Serzenis ,değerli kardeşim.
Huzurun,umutların hep baki olsun.
Yüreğini hiç öldürme, tüm tasana rağmen.
Güzel insansın.:cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri