Sert ve haşin erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bi bakar herkes korkar höytt der titretir herkesi gözü kara korkusuz Cesur ve ve ve bazen de kahraman sert işte :/

Söyle söyle hadi

Lisede rehberlik saatinde hocamız kendinizi tanıtan bir yazı yazın dedi. Bir tane erkek arkadaşımız sert haşin ve gaddar bir erkeğim yazmış. Okuyunca çok gülmüştük. fjljkdj

Kız sen gitmedin mi daha Sjsjsjsjssjdjdj

Varoşlukla alakası yok sizin bizden daha akıllı olduğunuzu kabul ettikten sonra böyle bir paradoks yasamaniza üzülüyoruz
benim etrafımdaki kişiler de bu tarz insan istemez genellemeyi nereye göre yaptığını bilmiyorum sadasdas
senin etrafındaki kadınlar böyleyse bilemem tabii

Kibarlık ve zerafeti “zayıflık” , barbarlık ve kabalığı “güç” olarak gördüğünüz müddetçe, hayatınızın bugününe kadar olduğu gibi bugününden sonrasında da hep kaybedeceksiniz.
Hep mutsuz olacaksınız.
Hep sonuna kadar hak etmiş olmanıza rağmen “ama ben bunları hak etmedim ki ): “ diye sızlanacaksınız

Yolunuz bu ise, yol belli. Eğin başınızı, usul usul yürüyün.

Toplumda uzun zamandır gözlemlediğim kadarı ile külhanbeyi tavırlar çoğu kadına sempatik geliyor ancak bu durumun, sonunda size de yönelecek bir şiddet olduğunu unutmamak gerekiyor.

Erkeğin kaba olmaması onu zayıf karakterli yapmaz ancak sahte güç gösterileri ne yazık ki zayıflığa işarettir.

Toplumda uzun zamandır gözlemlediğim kadarı ile külhanbeyi tavırlar çoğu kadına sempatik geliyor ancak bu durumun, sonunda size de yönelecek bir şiddet olduğunu unutmamak gerekiyor.

Erkeğin kaba olmaması onu zayıf karakterli yapmaz ancak sahte güç gösterileri ne yazık ki zayıflığa işarettir.
Hayranım size

Bu durumun aile sevgisi sefkati görmemiş özelliklede baba sevgisinden mahrum büyümüş olmakla bi ilgisi varmı umarım doğru sorabilmisimdir ne demek istediğimi

Geri