Sözlük Sert bakan kadın

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sinirlenince sertimdir evet…

bakışlar önemli ya, karizma olabiliyorlar bazen kaş yapısı filan önemli rol oynayabilir bu durumda kusursuz bir yüz hattı varsa
nebilim düşebilirim, xs xd

Babaannem geldi aklıma nedense..

Efendim … işitmedim…
bana bir şey mi dedin ? …

-Çikolatanı ben yemedim ya.
-Çikolatamı mı yedin?

Tüh, meğer ondan dolayı sert bakmıyormuş, yok yere ayıktırdık, şimdi iki kat sert bakar bu,

ben bununla uğraşamam Şuayip'in karısı Zaruret gibi sürekli tepemde, derhal terk + engel.

Yoo plutonik de olabilirler.
Bakislar pluto ile alakalı. Pluto 1. Evde de olabilir, birinci evin yöneticisiyle kavusuyo olabilir ya da harita lordu olabilir. Ayni durumda Saturn varsa sadece bakis olarak degil de genel olarak sert, donuk bi mizaç verebilir
Hacı öyle açıklamaları yapmışsın ki sanırsın NASA açıklama yapmış. Üstünde durmaya gerek yok, nasıl bakarlarsa baksınlar salla geç bence.

alttaki fotoya evrilemedik hala

Kaşlarımın şeklinden dolayı gülümsemezsem suratımda serte yakın bir ifade oluşuyor. Neyse ki sürekli gülümseyen bir tipim, hem o ifade bana gerçekten yakışmıyor:d
Ya böyle demişken Victoria Beckham’a (sanırım Spice Girls zamanı ya da acaba öncesi mi?) gülümsemenin ona yakışmadığı, ciddi ve sert ifadenin onu karizmatik gösterdiği, çekimlerde de böyle durması gerektiği söylendiği için hiç gülmediğini biliyor muydunuz jfjf Böyle bir şey okumuştum, magazinin yalancısıyım:d Tam olarak zorbalık:d ya da şov dünyası için yaratılan imaj diyelim. o yüzden V.nin Spice Girls zamanı dişlerini göstererek gülümseyen çok az grup fotisi vardır (eski spice girls fanı konuştu:d)

Son düzenleme:
Kaç numaralı bakış attığın önemli dabi.

tam böyle sert bakmış
sonra bi gülmeler falan

Yeni tasinmistim o aralar...
1arkadas ziyaretime gelmisti.
Arabada 1kac parca esya vardi.
Bina kapisi surekli kapaninca o esnada kapi onundeki 1inden ricada bulundum kapiyi acik tutabilir misiniz, diye... neysemse o arkadas kimseye gulme, sert bak, dediydi. Yuz bulup civirlar, diye de ekledi.
Sonra aklimdan cikmadi... Gulenc1i'yd'im... Mizacimi baskilamak zorunda kalmistim. Kendimi de kotu hissediyordum. Neysemse simdi az1az edindigimiz tecrubelerle atabildigim kadar atiyorum saga sola sert bakislar. Hatta bu bakislar yuzunden 1gun yan baktin'a kurban gitcem diye de tirsmiyor degilim hani. =/ adsffs =d

Göz yapım öyle ya, normalde sert bakmam..

Geri