Serkay Tütüncü'den Zeynep Bastık'a: Hastayım sana!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir süredir Zeynep Bastık ile aşk yaşayan oyuncu Serkay Tütüncü, şarkıcının Harbiye'deki konserine gitti.

Son olarak "Lan" şarkısıyla dünya listelerine giren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan Bastık'ı sevgilisi Serkay Tütüncü de yalnız bırakmadı.

Tütüncü sosyal medya hesabında Bastık'ı paylaşarak "Birisi Harbiye'yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana!" notunu düştü.

Kaynak

6683ac9ea4458c3fcd07d4a1.jpg

INa0bXK-9kunZP47lT8ZMg.jpg

serkay oyunculuk anlamında kendini baya geliştirdi
aşk anlamında da master yapma peşinde

1,5 aya engellemeli bi ayrılık geleceğinden böyle şovcu yükselmelerle çok eğlenirim… bunların haberini de başka bi konu altında duyurmuştum-müge ve gülşen miyimahjj- şimdi bunların konusunda da başka bi haber duyurayım… kızılcık şerbo fatih ve survivor aleyna fişirdemeye başlamış. e bu fatih doğa’yla barışmamış mıydı gerçek hayatta? hatta ondan yeniden kavuşmalı sahneler falan yazılıyordu, sezon finali oldu ilişkiye de mi sezon finali kararı verdiniz sinsiler… neyse bu ilişkide de kaoslu ve engellemeli bi son gelir gibi, hayırlısı.

1,5 aya engellemeli bi ayrılık geleceğinden böyle şovcu yükselmelerle çok eğlenirim… bunların haberini de başka bi konu altında duyurmuştum-müge ve gülşen miyimahjj- şimdi bunların konusunda da başka bi haber duyurayım… kızılcık şerbo fatih ve survivor aleyna fişirdemeye başlamış. e bu fatih doğa’yla barışmamış mıydı gerçek hayatta? hatta ondan yeniden kavuşmalı sahneler falan yazılıyordu, sezon finali oldu ilişkiye de mi sezon finali kararı verdiniz sinsiler… neyse bu ilişkide de kaoslu ve engellemeli bi son gelir gibi, hayırlısı.
Bunlarda kaos olmaz Melodram hanimcim olsaydi eski kocasi ile olurdu

Bunlarda kaos olmaz Melodram hanimcim olsaydi eski kocasi ile olurdu
doğru ama eski kocası olgun adam kaosa girmezdi de serkay’ın ruh hastası bi enerjisi var, ben beklerim bi mini kaos, hadi inşallah…

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bu kadını her gördüğümde şey geliyor aklıma kdjd zeynep bastık’ın kıyafetinin post olarak paylaşıldığı bir insta sayfasında postun altındaki yorumlarda arkadaşımın zeynep bastıkla ilgili olarak güzel bir kadın ama aura eksik, ne giyse yakışmıyor minvalinde yorumuna denk gelişim ve arkadaşıma yapılan “sen güzel değilsin diye kıskandın galiba”, “sen kendine bak” gibi yorumlar geliyor aklıma jdjd ahahahay:d gidem de azıcık daha dalga geçem

Anaa bu kadın ne zaman boşandı.
Ben hala evli zannediyorum.
Yok abi benim magazin hafızam iyi değel.
Kim kimle nerde buluşmuş napmış etmiş üzerinde biraz daha hassasiyetle çalışmam lazım.

İlk maniti cansu idi galiba. O kadın cool idi. Maalesef birkaç zamanlık meşgale günümüz ilişkileri.

Foto'da birbirleri ile benzeşiyorlar. Bence uzun sürer. En az bir Sene. Yazıyorum buraya.

sevişirken böyle şeyler normal

Geri