Serkan Şenalp Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Serkan Şenalp 02.11.1985 tarihinde doğdu.

serkansenalpforumdas.jpg

Orta okulu ve liseyi Üsküdar Çağrıbey Anadolu Lisesi'nde okudu Halen Kocaeli Üniversitesi İİBF İşletme bölümünde öğrenimini devam ettirektedir Ocak 2007 - Ağustos 2007 tarihleri arasında her ay Heygirl'de Erkek Gözüyle sayfasını hazırlamıştır

29 Ekim 2007 itibariyle S'nek'te hafta içi her gün 18:30 - 20:30 arası GençLink adlı canlı yayın programın sunuculuğunu ve editörlüğünü yapmaktadır

Ülker Rodeo, Algida Cornetto, Familia, Fanta, Shubuo, Jump, Hürriyet Seri İlanlar, Braun Silk Epil ve Avea olmak üzere toplam 15 reklam filminde oynadı

Oynadığı Diziler :

Selena
İlk Aşkım
İlk Göz Ağrısı
Kızım Nerede

Ekranların genç ve başarılı isimlerinden birisi olan bugüne kadar daha çok dizi projeleri ile karşımıza çıkan Serkan Şenalp, 2 Kasım 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2005 yılında aktif oyunculuk yaşamına adım atan, geride kalan süreç içerisinde pek çok dizi de yer alan başarılı oyuncu geniş bir kitle tarafından takip edilen Selena gibi yapımlarda da yer almıştır.

İstanbul’da ilk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra 2003 tarihinde Çağrı Bey Anadolu lisesinden mezun olan Serkan Şenalp, üniversite eğitimi için Kocaeli Üniversitesine girmiş burada İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde İşletme bölümünde eğitim almıştır. Aynı yıl içerisinde Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünde de eğitim alan Serkan Şenalp, Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

2005 yılında yayınlanmaya başlayan İlk Göz Ağrısı isimli yapımda Meriç karakteri ile profesyonel yaşantısına adım atan Serkan Şenalp, 2006 – 2009 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Selana dizisinde Ozan karakterini canlandırmıştır.

Bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra 2011 tarihinde Kızım Nerede isimli yapımda canlandırdığı Emre rolü ile ekranlara dönüş yapan Serkan Şenalp, aynı tarihlerde Hayat Devam Ediyor dizisinde Malik karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken dizisinde Erdi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Fatih Harbiye dizisinden sonra Sen Benimsin dizisi ile ekranlara dönüş yapmıştır.

Geri