Şeriat, Kadın, Türkiye, Cinayet

Konu sahibi son olarak 1212 gün önce görüldü
Çok güzel bir yazı haklı oldugundan tepki alıyorsun (:
Kutluyorum UNITY

Fikir ne olursa olsun,dinlenir,saygı duyulur.Saygı duyarım..

Ancak,arkadaşımızın yazısı ve yorumu,tarih ve bilgiden uzak kalmış.Ve çelişen cümleler var.Kuran'dan bahsedip,kuran'ın içindekileri kabullenmemek gibi.(Esrar)

Ben uzadıya yorum yapmayacam,SiNGo Esrar gibi arkadaşlar gerekeni söylemiş..Bende söylesem de bir işe yaramayacak zaten..ondan dolayı ben sadece tavsiyede bulunacağım..

Kadın'ı alt mertebeden çıkarıp onu üstün kılan,ona seçme hakkı veren,söz hakkı veren,onun mal gibi kullanılmasına asla izin vermeyen kurallar,İslamdır ve islamla gelmiştir.Bunu kabul etmemek olabilir,Ancak bunun tersini söylemek,islam'a haksızlık ve hakarettir..Bundan sakının arkadaşlar.Hiç gereği yok.Kabul etmiyorsan,bari haksızlık etme..

Okumak,öğrenmek ve BİLEREK KONUŞMAK ne güzel olur değilmi..

bu tur olayların onune gecılmesı ıcın su ak zıhnıyetten kurtulmamız lazım
alayı sapık bel altıcı
10363587_1638965216331378_550890500207634867_n.jpg

Şeriatı günümüzde uygulayan hiç bir devlet yok diyorsunuz, iyi hoş güzel de abi siz mi dört dörtlük uygulayacaksınız bu şeriatı? Neye göre kime göre şeriatı savunuyorsunuz, elinizde bir örnek var mı? Bugün dini yönetim uygulayan devletlerin alayı pislik içinde. Anlayın işte olmuyor bu, hayal peşinde koşmayın artık. İyi kötü bir cumhuriyetimiz var buna daha sağlam sarılmak varken, şeriatta şeriat ısrarınız neden anlamıyorum.

Hiç bir yorumu okumadan kendi düşüncemi yazacağım başlık için.

Şeriatı hiç bir ülke yerine getirmyor. Kuran da geçen şeriat ile, insanların yaptığı şeriat aynı Şeriat değil. Ben her şeyi anlatirsam anlatayım çoğu kişi anlamayacak. Bu olayları da islama dine bağlayın, ve kotuleyin her şeyi olur mu.. Geç kaldınız zaten.

Cidden artık yeter. O iğrenç insanların yaptıklarını, benim dinime bağlamayın. Benim dibimi kotulemeyin. Hep bir suçlu olarak dini kullanıp, iyice aciz duruma düşünüyor sunuz..

İslam dinine inanın ya da inanmayın. Ama hakaret de etmeyin.

öncelikle yapılan yorumlarda sanki ben dine kötü şeyler diyorumuşum gibi, dini kötülüyormuşum gibi yorumlar yapılıyor.

yazının en başında doğru düzgün okuyun diye de yazdım amma velakin bizim millet okumadan hep aynı yorumları yapmışlar

SİZİN DİNLE İLGİLİ, DİNİN DEĞERLİ OLDUĞUNU BENDE YAZDIM.
Kusura bakmayın ama nerenizle okuduğunuzu merak ediyorum

arap ülkelerindeki şeriatları biliyoruz, kendi kafalarına göre onu bunu asıyorlar.

Cumhuriyet ile yönetilen ülkede bile 3-5 dalkavuğun dini kullanarak neler yaptığını çok iyi biliyoruz.

nerenizden anlarsanız anlayın ben yazacağımı yazdım

son bir şey; Yaşasın CUMHURİYET

Geri