Şeriat geri gelsin mi evet veya hayır nedenleri??

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Nur yüzlü cellad mı olur?

Şeriatı kendi yaşamımızda, laikliği de doğru anlamıyla cumhuriyet rejiminde yaşadığımızda yeni arayışların ortaya çıkacağını sanmıyorum.

Ben yoruldum bu forumda bu tarz konuların konuşulmasından :\

Nur yüzlü cellad ne ya ? Beyaz sakkalı mı oluyor böyle tonton dedelerden ?

Konuyu açanları kınıyorum...
Şeriat kanun demektir, Bahsettiğiniz neyin şeriatı (Kanunu)...
Nur yüzlü Cellat ne demek ya...
Cellat cellattır....

Şeriat gelemez .. Nedenlerini soran olursa açıklarım ..

Konuyu açanları kınıyorum...
Şeriat kanun demektir, Bahsettiğiniz neyin şeriatı (Kanunu)...
Nur yüzlü Cellat ne demek ya...
Cellat cellattır....

Bazen bilsek de bilmemezlikten gelip susasım geliyor. Cehalet diz boyu maalesef. Fazla takılırsan yalnızlaşmaya başlarsın kardeşim.

Bir forumsala ozel konu basligi ile yine bas basayiz.
Ya turban ya dovme ya seriat. Cok super

Bazen bilsek de bilmemezlikten gelip susasım geliyor. Cehalet diz boyu maalesef. Fazla takılırsan yalnızlaşmaya başlarsın kardeşim.

Hakikati dillendirelimde varsın yalnızlaşalım üstad...
Ülkemizde adaletin baş göstermemesi ve Kapitalist düzen tarafından yönetilmemizinde temel nedeni bu değilmi ...

Üstad beni herkes terketsede sen terketmezssin :)

Merak etme gözde olma niyetim olmadığı için yelnızlığımıda severim. Hayatı yalnız yaşadım hep yalnızda devam edebilirim ...

Hakikati dillendirelimde varsın yalnızlaşalım üstad...
Ülkemizde adaletin baş göstermemesi ve Kapitalist düzen tarafından yönetilmemizinde temel nedeni bu değilmi ...

Üstad beni herkes terketsede sen terketmezssin :)

Merak etme gözde olma niyetim olmadığı için yelnızlığımıda severim. Hayatı yalnız yaşadım hep yalnızda devam edebilirim ...

abi bende terketmem ki seni :benmi:

Cellatlar gelsin de baska bisi istemiyorum. Gelsin ya birinden şikayetim var (((
ama nur yuzlu cellat abiler gelmesin mumkunse.

sonradan uyduruk hadislerle seriati mix yapip insanlara eziyet cektiriyorlar recm gibi anlamini carpitmislar isid e bakin onlarda bizim gibi insanlardi cogu kucukken 4 mezhep din kulturunu almislar sonradan canavarlasiyorlar malesef hepimiz boyleyiz islami ve seriati yanlis anlamis ve anlatmislar.

Geri