Serhan Ceyhan Official

Konu sahibi son olarak 4844 gün önce görüldü
Sonum diyorum sonum olucakın. Niye diyorum ? Çokmu eminim ? Sana çok mu güveniyorum ? O gözlerinin sadece bana bakıcağından emin miyim ? EVET. Eminim. Sen benim sevgilimsin. Onun bunun değil. Sen benim ilk aşık olduğum kadınsın. Ve hep öyle kalıcaksın. Neden mi? Biliyomusun ,anlatamam. Sana kadınım diyosam anla ki,seni hayatıma giren ve giripte inşallah çıkışı olmayan o kadın olarak görüyorum. Tek kadın. Hayatımdaki TEK kadın. İyiki tanışmışız diyorum. Herşey bi anda oldu , ama iyikide oldu. Sen herkesten başka,bambaşkasın. Belkide benim kısa ilişkilerim karşıma hiç senin gibi biri çıkmadığındandır. Diyorum ya , senin gibisini görmedim sevglim. Ağız ağıza burun buruna uyanacağımız o sabahlar,bizi bekliyor sevgilim. Kavgalarımızın o küçük tartışmalarımızın hiç bir önemi yok,sen olduktan sonra. Demiştim ya, ne yaparsan yap ama bırakma. Demiştim ya sensiz yaşayamam,dayanamam diye. Bunu aklından çıkarma. Beni bırakmıycağından eminim sevgilim. Herşeyin farkındayım. Sende, ilk defa bu kadar sevebiliyo,aşık oluyosun. Yakıştığımızı söylüyorlar. Haksız da değiller. Bence hiç olmadığı kadar uyumlu bi çiftiz. Ve en önemlisi hiç ayrılmiycak çiftlerden biriyiz. Biliyosun, 2 mizde büyük bi yemin ettik. Ayrılmıycaz dedik. Ayırmaya çalışanlar olsada takmıycaz dedik. Geçmişin bi önemi yok dedik. Devam ettik. Birbirimize söylediğimiz o güzel sözler hiç bitmedi. Dahada sevdik. Geliştirdik Ne yazık ki, senden ayrı kaldığım anlar oluyor. Buluşamıyoruz , çok özlüyorum sevgilim. Ama derler ya , uzaktan sevmek bazen en iyisidir. Onun gibi işte. Daha çok bağlanıyorum. Bazen kırıyosun beni üzüyosun ama sorun etmiyorum çünkü bazen aynı şeyi bende yapabiliyorum. Ve şunu bil, seni çok ama çok seviyorum. ♥

Seni aşkın kendisi sandım, gözlerime bakan gözlerinle..
Uzaktan bakıyorum artık, sildim seni defterimden..
Sahip çıkmıyorum anılara, silinsin özleminle..
Soruyolar yine bana seni,peki neden bu terketme..

-Serhan Ceyhan

Geri