Serene

Konu sahibi son olarak 3939 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onursuzlarla verdiğin onurlu mücadele takdire şayan yahu (:
Hiç bozma kendini aynı adımlarla devam.
Çevreni boş karakterlerle doldurmamak en güzel karar senin adına yahu

neden banlandı ya en sevdiğim üyelerdendi

kendisi tatlı hanımhanımcık çok severim kendisini iyi anlaşıyoruz arkadaş canlısı

fevriliğini törpüleme zamanıdır (: sakinliğini koru ve fevrileşeceğin zamanlarda sağ duyulu davran. bazen tahammül zor olabilir ama sınavı geçebilirsen muhteşemsin (:

orcinal bir angarali olmadığını az önce ankaraliyim demesiyle anlayıp hayal kırıklığına uğradım, oysa ulus'da bir lokantada yerlerimizi ayirtmistim bile :/

Bana ilk hoş geldin diyen kişi hafızama kazındı.
Zarif bir bayan olduğunu düşünüyorum.

bazen (tamam tamam çoğunlukla:D) karşısındakine aşırı tepkiler verebiliyor. onun dışında tellioğullarından olması(:D) ne yazık ki hoş değil :rolleyes:

not: yeşilvadiseefroğullarınındır

Onu foruma ilk geldigim zamanlardaki Soğuk Kahveye cok benzetiyorum. Özü sözü bir dogrularinin pesinden giden, insanina gore muamele eden, birazda asi :p Zamaninda benimle de cok ugrastilar, ben de cok mucadele verdim. Eline hicbisey gecmiyo guzellik sinir bozuklugundan baska. İnsanlarin ne karakterlerini ne fikirlerini degistirebiliyorsun. Sana tavsiyem ayni frekansta olmadigin kisileri gormezden gelmen olacaktir. Huzuru bu sekilde yakalayabilirsin. ( tecrube konusuyo ) :) Forum icindeki durusunu begendigim saygin bayanlardan. Her sey gonlunce olsun.

'' Otur derdini anlat saatlerce dinler bu kız seni ''

düşüncem hala devam ediyor. : )) İyiki varsın. : )))

Dün İtibariyle herhalde aramızdakı soğuk buzları kırdık. Tartışmayı bilebilen, fikrini ifade edip kırıcı olmayan insanlardan.

Taban tabana zıt düşünüyoruz hem de bir cok konuda.

Yazdıklarını takip ediyorum, bu da demektir ki daha cok tartisacagiz birbirimizle. Simdiden keyifli forumlar. Bol sans. Ihtiyacin olacak ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri