Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Flört diye bir kelime uydurup, aynı anda 3 5 10 kişi ile konuşup arasından seçmek nedir Allah aşkına. İnsan bir kişiden hoşlanır ve konuşur veya onu sever ve onunla konuşur. Sevgi bu kadar ucuz değil ve zaten sizin ki sevgi de değil..

“Çiçekler hiçbir şeyin kalıcı olmadığını öğretir bize; ne güzellikleri kalıcıdır ne de solgunlukları. Çünkü sonradan yeni tohumlar verirler. Mutluyken de üzgünken de hatırla bunu. Her şey geçip gider, yaşlanır, ölür ve yeniden doğar.”

Yusuf Suresi çok güzel; bize en yakınlarımızın ihanet edebileceğini, kırık kalplerin sevgiyle iyileşebileceğini, her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylığın geleceğini ve sabırlı insanların güzel sonları olduğunu öğretiyor.

• Beğen
Tepkiler: W

Ben de diyorum niye duygularım bu kadar dalgalı.. bi duygusal haller, bi burun cekmeler, iç gecirmeler falan.
Eylül'e yakışır yaşayalım Sade hanımcım..

"Birçok erkek hayatındaki insana şiddet uygulamadığı için iyi bir insan olduğunu düşünür ama acı için şiddete gerek yoktur. Aldatmak acıtır, hakaret acıtır, sessizlik acıtır, yalanlar acıtır. İyi bir insan gibi davranan zalim bir erkekten daha tehlikeli bir şey yoktur."

Devekuşuna “uç” demişler, “ben deveyim” demiş. o zaman “koş” demişler, “ben kuşum” demiş. Herkes işine geldiği gibi..

"Tesadüf diye bir şey yoktur. Her yol önceden belirlenmiştir. Her şey, olması gerektiği zaman olur. Doğru zamanda. Doğru yerde. Sanki dünya, sayısız iplikle dokunmuş bir halıymış gibi."

Geri