Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
canımın içi. mekanı cennet olsun. allah anneciğine uzun ve güzel bir ömür nasip etsin, öpüüyorum sizi :*

“Çok sevince, çok sevdiğini düşünerek uzun uzun bakıyorsun yüzüne, ben bir daha böyle sevemem diye bakıyorsun. Yüzün gülüyor başka tarafa baksa bile. Nasıl baktığını görmesine gerek yok sen ona bakarak içinden öpüyorsun. Güzel sevmek böyle bir şey..”

Hayat çok tuhaf. Çocukken zaman çok yavaş geçer. Sonra bir de bakmışsın 50 yaşına gelmişsin ve çocukluğundan ne kaldıysa geriye bir kutuya sığmıştır, tozlu bir kutuya.

Jean-Pierre Jeunet / Amélie

kant'a göre mutluluk için şu üç şey gereklidir;
1- yapacak bir iş.
2- sevecek bir insan.
3- umutla beklenecek bir şey.

Bir gün elinde kahven ve yüzündeki sessiz gülümsemeyle, kimsenin yarım, eksik sevgisine kendini muhtaç etmediğin için, doğana uymayana uymadığın için, seni sen yapan taraflarını kabul edemeyenleri hayatından uğurladığın için, kendine teşekkür edeceksin..

Bir haftadır aşırı mutsuzum her şey ust üste geliyor yangınlar, pandemi üstüne mülteciler üstüne kadın ölümleri bitmek bilmedi nasıl bir zamana denk geldik ya işin içinden çıkılmıyor kime nasıl güveneceğiz ya lanet olsun..
Bunlar yetmez gibi aile ici sorunlar oluyor ara ara.Dudağım yine kendini dışarı attı geceleri uykumdan uyanıp düşünmekten yoruldum.. Bu günler biran önce bitsin güzel günlere koşalım hep beraber lütfen.. Iyiki hayatımdaki insan var hep destek bana :*

Sen benim serengetide kovaladigim thomson ceylanımsın..

sade benim manevi desteğimi unutman beni bir tık üzüyor...

Eşi öldü diye başkasına bakmayan insanlar gördüm, 20 sene sadece resmini öpmekle yetinmiş insanlar tanıdım herkes keşke bu kadar güzel sevse..

Bu ülkede çok masum insanlara masum hayvanlara kıydılar. Çok anneyi, babayı ağlattılar. Yeşil Yol'da diyordu ya John Coffey, "Gördüğüm ve hissettiğim acılardan yoruldum artık, insanların birbirine karşı bu kadar kötü olmalarından yoruldum" diye..

Yüzü güzele doyulur mu doyulmaz mı bilmiyorum ama ne istediğini bilen, taktiklere başvurmayan, sonuna dek hislerinin arkasında durabilen, gönül almaktan çekinmeyen, özür dilemeyi bilen insana bir ömür doyulmaz..

Geri