Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fark ettiniz mi çoğu kişide hiçbir şeye karşı heves kalmamış. Kendiliğinden güzel bi şey olursa olur, olmazsa da zaten alışığız bu durumlara diyerek boşvermişlikle sallanıyorlar.

İlginç ama,
kadınlar cam gibidir adeta...
Çünkü cam ve kadınların ömrü,
kırılana kadardır...

Douglas Noel

Kendini değersiz hissettiğin zamanların üzülme süresi vardır. O süre bittiğinde kendine saygı duyman gerektiğini öğrenirsin, mantığın konuşur. Kendine saygı duydukça, hak etmediğine inandığın, değersiz hissettiğin yerden kalkıp gitmeyi öğrenirsin. Yürümeyi öğrenmek böyle bir şey.

Hayatımızda kötü insanların olduğu kadar iyi insanlarda var. Çok kötü bi iş günü geçirdim resmen iş çıkışı mutsuz bir şekilde eve giderken arkadaşım aradı direk ne oldu sesin kötü geliyor nerdesin gelip alıp seni eve bırakayım dedi böyle insanlar iyi ki var..
Güzel günlere olan inancım hiç bitmeyecek..

Hayatımızda kötü insanların olduğu kadar iyi insanlarda var. Çok kötü bi iş günü geçirdim resmen iş çıkışı mutsuz bir şekilde eve giderken arkadaşım aradı direk ne oldu sesin kötü geliyor nerdesin gelip alıp seni eve bırakayım dedi böyle insanlar iyi ki var..

Noldu?
Dövelim mi?

Hiç benden bahsetmek yok.....

Geri