Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
değilimdir inş
şansımı çet sitelerinde islami evlilik sitelerinde deneyeceğim.biliyorsun buraya da yaşlı anneme allah korkusu olan bi gelin bulabilmek için geldim makarnaya nodıl diyen entel entel insanlarla karşılaştım

Duygusal yorgunluk diye bir şey var, fiziksel olarak gayet iyisin ama düşündüklerin ve hissettiklerin yüzünden kılını kıpırtacak halin yok.

Benim savaşım artık kendimle. Başka birine ne kinim, ne öfkem ne de türevi düşüncelerim var. İnançlarımı sorgulamaya, pişmanlıklarımı onarmaya, kaybettiğim yolu bulmaya, içimdeki çocuğu bir şekilde yeşilliklerde koşturmaya çalışıyorum. Yormayacağım kendimi artık başka bir şeye.

Ne istiyorum biliyor musun?
bana küs, kırıl, kız istersen. İyi geceler deme, yüzüme bakma, hatta sırtını dön uyurken.
Ama mutlaka ayakların ayaklarıma değsin yatarken, gitmediğini hissedeyim yeter.

Senden Sonra / Ezgin Kılıç

Sade ye laf atacak şeyler bulmalıyım..

"Bende artık kimsenin ardını arkasını görecek hal yok, böyle davranıyor ama o öyle biri değildir diyecek hal yok, kötü bir zamandan geçiyor anlayışı hiç yok, bundan sonra sadece ne gördüysem ona göre davranmak var, nasıl davranılıyorsa öyle davranmak var."

Benim savaşım artık kendimle. Başka birine ne kinim, ne öfkem ne de türevi düşüncelerim var. İnançlarımı sorgulamaya, pişmanlıklarımı onarmaya, kaybettiğim yolu bulmaya, içimdeki çocuğu bir şekilde yeşilliklerde koşturmaya çalışıyorum. Yormayacağım kendimi artık başka bir şeye.

bunu diyen herkes yolu toptan kaybetti.
Hiç biri o yolu düzene koyamadı, ilerleyemedi, kaybettiklerini yerine koyamadı.
sonra hepsi vazgeçti.

Geri