Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sehpa degil o vernikli sehba. Duzgun konus valla gelir bulur doverim seni. Boyle de gercekci ve muhtesem tehditler savururum. Ay tehdit ettim banlamazlar insallah.

keske reyyan bebegim yonetici olsaydi, arapca bir seyler yazardi bende uf nediyosun gene ya derdim. O da soverdi. Canim reyyosum.

Haha katar da rüzgar estiyiriyor fihuu kendisi buraları ne yapsın gelsin seninle mi muhattap olsun hiç işi olmaz amaaa benimle bugün raks ettiii.

Selamını söylerim deee resim olayını unut benceee. Sen gel beni sev bak seneler sonra seni buldum.. Bulamasam müge anlı ya çıkacaktım..

Forumsalcılar, ifciler görünce beni aradığını falan düşünecekler sade. Sen beni kanalına almıyordun be. Unutma, unutturma!
Beni hiç sevmezdi hehe.:R0Lbm6:

Forumsalcılar, ifciler görünce beni aradığını falan düşünecekler sade. Sen beni kanalına almıyordun be. Unutma, unutturma!
Beni hiç sevmezdi hehe.:R0Lbm6:

O zaman geçmişte kaldı artık seviyorumm bak burada seni sayfama alıp misafir ediyorum :331641s76lyw59km:

Saçma buluyorsan kapıyı kapat çık arkana bile bakma benide sevme..

Ooooğ trip.Sadeciğim bilirsin ben çok fazla şeyi saçma bulurum.. Ve sen bunlardan biri değilsin.
Oha çok romantikti bir sene idare et artık bununla.:744085taezo0pu0p:

Arkadaşlar.. Ben ruhsal sorunları olan biriyim. Rica ediyorum böyle şeyler demeyin. Gece gece panik atak geçireceğim.

Ooooğ trip.Sadeciğim bilirsin ben çok fazla şeyi saçma bulurum.. Ve sen bunlardan biri değilsin.
Oha çok romantikti bir sene idare et artık bununla.:744085taezo0pu0p:

Teşekkür ederim poncik kalplimm. :meleek:

---Mesaj 23:06 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 23:04 de Eklendi ---

Arkadaşlar.. Ben ruhsal sorunları olan biriyim. Rica ediyorum böyle şeyler demeyin. Gece gece panik atak geçireceğim.

1ux2FS.jpg

Tipik sen..

Geri