Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
"zamanı var” cümlesine çok inanıyorum. olmadı ama acele etme zamanı var. her şeyin ve herkesin bir zamanı var. sıra sana da gelir, sadece zamanı var. doğru zaman, doğru insan diye bir şey var ve ben buna cidden inanıyorum."

https://youtu.be/SQnglFtGjqs

-*

Aha bu şarkı boğma ile süper gidiyor.:biggrin:

“İyi günler geçiyor. Kötü günler geçiyor. 5 dakika daha denilen uyku anları geçiyor. Ölüyorum artık dediğin acılar geçiyor. Daha mutlu olamam dediğin anlar geçiyor. Her şey geçiyor. Elimize faturalar, diplomalar, reçeteler ve belgeler tutuşturuyorlar..”

Fedakarlığın ve sevginin en güzel hâlini stefan zweig -bilinmeyen bir kadının mektubu'nda- bize göstermişti; “ve öyle sanıyorum ki, beni ölüm döşeğimden çağırsaydın bile, yataktan kalkıp seninle gitme gücünü toplardım.”

https://youtu.be/aHwFloxf6LM

-*

“İyi günler geçiyor. Kötü günler geçiyor. 5 dakika daha denilen uyku anları geçiyor. Ölüyorum artık dediğin acılar geçiyor. Daha mutlu olamam dediğin anlar geçiyor. Her şey geçiyor. Elimize faturalar, diplomalar, reçeteler ve belgeler tutuşturuyorlar..”
Müsadenizle bu mesajı sosyal medya hesaplarımdan birinde paylaşacağım Sade.

f2dpfx.gif

-Profilime koyamadım bari burada kal..

- Yanlış düşünmüşsün. Sen benim beklentilerimi karşılayamazsın.
+ Neymiş beklentilerin ?
- Ben bir adamla tanıştığımda ondan, hayatın bütün monotonluğunu ve bütün yalnızlığımı ve amaçsızlığımı ve umutsuz bekleyişimi unutturmasını beklerim. Evde ki muslukları tamir etmesini de. Sende öyle bir kifayet göremiyorum.

Biliyorum, mükemmel değilim..
Ama her neyse..
Ay bile mükemmel değil, krater dolu. . .

Peki ya deniz?
O bile değil..
Çok tuzlu. . .

Ve Gökyüzü?
Her zaman bu kadar sonsuz. . .

Yani,
En güzel şeyler mükemmel değil.
Onlar Özel. . .

Bob Marley

“ ben haklı olmak falan istemiyorum.
kimse benden özür de dilemesin,
beni sadece rahat
bırakın.

ben sizin
ne istediğini bilmeyen yanınızla savaşamam.”

.
frida

“Birbirini sevenleri, diğer bütün insanlardan ayıran bir renk vardır; duvarın o renge boyanmış tarafına geçemeyen insanlar, orada ne olup bittiğini anlayamaz. Aralarında kendilerinin anlayabildiği bir dil konuşuluyordur. Bu samimiyetin sınırları, dünyanın bütün duvarlarını aşar.”

"O eli en çok ben tuttum ulan"
diye bağırırken kendine,
Mesele çok tutmak değil, sıkı tutabilmekmiş."

Samimi olmayan öfkeyi bile sevemiyorum. Boş bakışları, bahaneleri, ben aslındaları, aklınızla dalga geçer gibi kurulan cümleleri, unuttumları, düşünmeden atılan adımları ve hesaba katmadan baştan savma davranışları da. Samimi olmayan hiçkimseyi ve hiçbir şeyi sevemiyorum.

Hehe. Ne kadar duygusal seyler yazdigini farkettim ve hislendim. Ondan ufladim.

Geri