Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Sürekli duygusallığım mantığımin önüne geçip beni bi hayli yoruyor.
Bu sefer izin vermicem her koyun kendi bacağından asılır nereye kadar ben destek verip düşüneceğim ki.

Kesin anna dır başka kim olacak..

Forumda nickini etiketlediğim insan sayısı çok az sadi. Değil iki bir elin parmaklarını bile geçmez. O yüzden bulmak zor olmamalı...
Bu arada ben sana bi ara saç dökülmesine ilişkin bir şeyler yazacaktım. Unuttum..

Forumda nickini etiketlediğim insan sayısı çok az sadi. Değil iki bir elin parmaklarını bile geçmez. O yüzden bulmak zor olmamalı...
Bu arada ben sana bi ara saç dökülmesine ilişkin bir şeyler yazacaktım. Unuttum..

Aaa hadi yaz ya çok dökülüyor ya sabah kalkıyorum sanki saçımı yolmus birileri evdekiler de yerlere dökülüyor diye çok hor görüyorlar beni..

Aaa hadi yaz ya çok dökülüyor ya sabah kalkıyorum sanki saçımı yolmus birileri evdekiler de yerlere dökülüyor diye çok hor görüyorlar beni..

Ben bir saç rahatsızlığı geçirdim. O yüzden çok doktor gezdim. Bir kan tahlili yaptır. Doktor zaten bilir ama benim ferritin denen bir şeyim çok düşüktü. 2 doktor farketmemişti. Ona baktır istersen.

Ben bir saç rahatsızlığı geçirdim. O yüzden çok doktor gezdim. Bir kan tahlili yaptır. Doktor zaten bilir ama benim ferritin denen bir şeyim çok düşüktü. 2 doktor farketmemişti. Ona baktır istersen.

Benim zaten değerlerim çok düşük b12 demir d folik trioid bunların hep ilaçlarını kullanıyorum:( ama izmir e gidince dediğini yaptırırım.

Bana işiyle ilgili bişey sorduydu da.. benim yüzümden ayrılmayın ltfn..

Benim zaten değerlerim çok düşük b12 demir d folik trioid bunların hep ilaçlarını kullanıyorum:( ama izmir e gidince dediğini yaptırırım.

Aaa tiroit yapıyormuş sadicim. Tahlillerini aksatma. Ayrıca sıkı diyetler yapma yanaklarımı eriteceğim diye. O da çok etki ediyor.

“ - bana bir hikaye anlat'',
dedi adam hevesle.
söyleyecek hiçbir şey bulamıyordu kadın.
- “hikaye sensin'', dedi, sustu.''
s .sontag

Geri