Serenay Sarıkaya'nın set pozları

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hem rol aldığı yapımlarla hem de aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya yeni sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Kimler Geldi Kimler Geçti adlı dizide rol alan oyuncu, dizinin 2. sezon çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Setten birçok kare paylaşan Sarıkaya "KGKG. Hepinizi çok seviyorum… Yarın dükkanı kapatıyoruz. Emeği geçen, yolu bu projeden geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sarılıyorum öpüyorum… İyi ki..." notunu düştü.

Sarıkaya'nın paylaşımlarında rol arkadaşları Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Esra Ruşan ve Efe Tunçer, Zeynep Tuğçe Bayat, Fatih Artman'ın da kareleri yer alıyor.

Boran Kuzum, Sarıkaya'nın paylaşımına "İyi ki" notunu düşerken Ahmet Rıfat Şungar ise "mis gibi bir kalp kadın" yorumunda bulundu.

Şahmaran, Kimler Geldi Kimler Geçti, Aile ve Fi gibi yapımlarla tanınan Sarıkaya, dizide "Leyla" karakterine hayat veriyor.

Sarıkaya'nın Mabel Matiz'in "Ya Bu İşler Ne" şarkısını söylediği anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

İşte Sarıkaya'dan set pozları...

Kaynak

moNP49DW602MK_93CQcjMw.jpg
8tQLx0vJCUetwwf1d3DdIg.jpg

XVE9P0PNUk6MEXGuX2e8Ug.jpg
dEwgqato4EOjw0jTj3hUaQ.jpg

Oyuen45l1kuYW6SL2SpM6A.jpg
s-la7l6z2UWsIUBkKqDI7A.jpg

qUU8va9j2EeKglMW_HCxmg.jpg
-IiM9tHYMUWML55cdSgn4A.jpg

q-kesJIiJEGeCJ5S5vNQsw.jpg
f3IM0MUFEUqPPyJOBd2pew.jpg

ssyJb00l80y_wJ0uOXUBYQ.jpg
0H6H_jBtSUa9uqp0mdUngw.jpg

Doğal halini paylaştığı kareyi görünce şahsen yolda görsem tanımazdım, makyaj çok değiştiriyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Zaten bu kiz güzel değil aurasi var çekici ve etkileyici gel gelelim ki çok güzel olup asla çekici olmayan kadinlar var mevzu neyi neyle harmanladigimiz )

Tamam bak ne güzel. İnsan böyle fotoğraf cektirebilir. Kimdi o yatakta kilotla hallenen? Olmaz öyle.

Ben beğeniyorum Serenay’ı.

Geri