Serenay Sarıkaya Sosyal Medyayı Salladı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dünyaca ünlü bir mücevher markasının lansmanı için İtalya Milano'ya giden oyuncu Serenay Sarıkaya, verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.

Dizilerin, reklam kampanyalarının aranılan ismi olan Serenay Sarıkaya, geçen aylarda marka yüzü olduğu bir giyim firmasıyla yeniden el sıkışmıştı.

Reklam anlaşmasını uzatan 32 yaşındaki oyuncu, karşılığında 30 milyon lira almıştı.

Şu sıralar Aile dizisinde ‘Devin’ karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, önceki gün de
İtalyan mücevher markası için Milano’ya uçtu.

Sarıkaya, markanın lansmanı için gittiği Milano’da verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu.

Sarıkaya’nın Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sarıkaya, Türkiye’nin iyi kazanan oyuncuları arasında başı çekiyor.
1697006463113.jpeg
1697006484593.jpeg
1697006498602.jpeg

alıntı

Bu kadını her erkek taşıyamaz onu biliyorum. Hoşuma gitti desem yalan olur ama genel anlamda güzel ve çekici bir kadın.

@Raijin taşırmısın bu kadını hafif bişey

Turbo yağ yakıcı, bağışıklık shot, matcha frappe falan alıyor genelde…. Bi de imposbile pizzayı sever karnabahar tabanlı, el yapımı domates soslu, vegan mozzarelalı tamamen glutensiz…

• Beğen
Tepkiler: L_
ofiste masamda oturuyordum, masam durduk yere sallanmaya basladi 4 buyuklugunde falan deprem olmustur diye dusunuyordum ki megersem serenay sarikaya'ymis.

yahu dalgami geciyorsunuz güzel değil, net. abartilmis olmasinin tek sebebi magazin programlaridir. bu kadini guzel bulan da bana gore zevksizdir.

oyunculuk desen yok, yuz guzelligi desen yok, standart bir turk kadini iste, sisirilmis bir balondan ibaret.

ya bu kadına güzel değil diyen delidir.dskj bak kör mör, zevksiz demedim. NET DELİDİR.lsdkj güzel değil diyo ya.sldjjjajajaj

paratoner gibisin mübarek.
bir an 'çekiciyim' mesajıma @Raijin gibi şu şekil espri yapacaksın diye çok korktum.........

stock: güzel değil çekiciyim

raijin:

avcilar-yol-yardim.jpg

Otoyolda bursaya giderken mola yerinde benzinlikte karşılaştık, aynı sıradaydık.

arkadaşlar şöyle söyleyim; sosyal medya, film/dizi falan geçin, bakmaya doyamazsınız…

Geri