Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'i Harbiye konserinde yalnız bırakmadı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Son dönemde şarkıcı Mert Demir ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sevgilisinin konserine katıldı. Sarıkaya, Demir’in fotoğrafının olduğu tişörtle poz vermeyi ihmal etmedi.

Gerek kariyeri gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, bir süre önce şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkilinin birlikteliği Sarıkaya'nın Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısına vokal yapmasından sonra başlamıştı.

22 Nisan'da ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çiftin aşkı tam gaz devam ediyor.

Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir’i dün gerçekleşen Harbiye Açıkhava konserinde izledi.

Konsere Demir’in fotoğrafının olduğu tişörtle katılan Sarıkaya, o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Kaynak

3fkEghYefkGjDPblTN7NwQ.jpg
sOw4qDBHbkSESYZte_-hOg.jpg

c-jkJGhX_Uispcyo3_MMiQ.jpg

İlginç bir çift oldular.

serenay bacıma bayılırım, çok beğenirim ama ilişki konusunda tam bi lisedeki her erkeğe zıplayan, biri popüler oldu mu ilk onla takılsın isteyen kızlar gibi biraz. sevgililik dönemlerine baktığında hepsi o dönem ön planda olan insanlar oluyor hep. en eski ilişkileri yaşlı iş adamlarını saymazsak tabii. mert demir için de bu bi şans şu an. her ne kadar antidepresan şarkısına mabel’in eşlik etmesiyle alıp yürüse de coverlarıyla bir yere kadar ilerleyebilir. eh bu süreçte de iyi pr yapacağı bir kadınla neden olmasın, üstelik gay olduğu imalarıyla çalkalanırken ortalık. ay bi de ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama eskiden harbiye’de konser vermek için belli bi albüm sayısı ya da belli bi yıl müziğin içinde olmak gerekiyordu sanki. harbiye konseri çok büyük hayaliydi herkesin ama şimdi iki şarkıyla, üç beş coverla hemen harbiye’de konser verebiliyorlar. ya sistem değişti ya da hatırladığım yer harbiye değildi. ay neyse işte sonuç olarak iki taraflı güzel pr ama serenay’ın yanında herkes çok sönük kalıyor. bi tek kerem’le çok havalı duruyorlardı… yorumlamam bitti, lahmacun yicem, bye.

Yakışmamışlar bence
Sen daha iyilerine layıksın serenay kendine gel ayol …
Bit pazarından alınmış gibi duruyor adam yanında

Geri