Serenay Sarıkaya ile Mert Demir havalimanında objektiflere yakalandı

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.

İkili, önceki gün yurda döndü. İstanbul Havalimanı'na gece saatlerde inen Sarıkaya ve Demir, İtalya tatili sonrası birlikte görüntü vermemek için havalimanından ayrı ayrı çıkış yapma kararı aldı.

Kaynak

3676388_8ee9e947662e42465c7dae853609cbd4.jpg
6613b871247ec8f174882ff8.jpg

6613b8af247ec8f174882fff.jpg

Özel hayatın bu şekilde takibi elbette doğru değil ancak magazinciler her yerde oldukları için saklama çabaları da anlamsız olacaktır.

Ayy tamam sevgililerrr
Tamammmmm
Öf serenay

Adamın omuzları geniş bence olur neden olmasın at suratlı deyip durma mastor yaaa

Ee yaniii !
Ülkede konuşulacak başka bişey yokmuş gibi her gün magazin programlarında bu tip haberlerin olması çok sıkıcı evet magazinde gerekli tabi ama insanları yaptığı işlerle konuşun özel hayatları ile değil üzülüyorum bazen ünlülere bir mahremiyetleri yok

Forumda çok defa yazmıştım ve biyolojik çekim oluşursa taraflar birbirini çekici bulur, kriterler de anlam ifade etmez.

Modern toplum dayatmaları karşısında her zaman içgüdüler ve irade kazanacaktır.

Bu karıyı güzel bulan kadın aşırı çirkin üst düzeydir,
Sadece fiziği güzel diye -komik, değil çünkü-
Adana'da Şinasi cadde ye git Serenay dan güzel 10 tane karı görürsün bir sokakta.

Bana çirkin olguları güzel diye yutturmaya çalışıp durmayın.

Serenay Sarıkaya, Mert Demir'le ilişkisi hakkındaki sessizliğini bozdu

Mert Demir’le yaptığı Milano tatilinden dönen Serenay Sarıkaya, ilk kez ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu “İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda” dedi.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, “Ateşe Düştüm” şarkısında vokal yaptığı Mert Demir’le aşk yaşayan Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler’de bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Demir’le İtalya’nın Milano şehrinde yaptığı romantik tatil dönüşü ilk kez İstanbul Havalimanı’nda yan yana görüntülenen oyuncu bu kez aşk sorularını yanıtsız bırakmadı.

İlişkisi hakkında sessizliğini bozan Sarıkaya, “Mert Demir’le birlikteliğiniz nasıl gidiyor” sorusuna “İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda. Milano tatili de harikaydı, bayram için Mert ile planımız yok, benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim” diye cevap verdi.

Kaynak

bu kadının ne kendisi güzel ne de oyunculuğu. simpsons karakteri gibi yüzü var. izmir kordon'da 15 dakika dolaş bundan daha güzel yüz tane kadın görürsün.

Mert Demir 3 seneye kaybolur. Mabel bunu niye ünlü etti bilmem.

Ali Güven vardı, küpeli filan diye yediler adamı, bütün kızlar güzel dedi, Serenay hariç.
MD nin de kariyeri maks budur.

Geri